Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan derithetem ki hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derithetem ki hogy a páromnak van valakije?

Figyelt kérdés

2016. aug. 9. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

mi a bánatért vagy vele,hogy ilyen alapszinten nincsen bizalom?

a beteges féltékenység megöli a kapcsolatot előbb-utóbb, csak mondom. ha tényleg fontos és nem akarod elveszteni,akkor állítsd le magad és bízzál benne. ha nem megy, mert szerinted okod van nem bízni benne, akkor meg miért vagy vele?

2016. aug. 9. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a valakije, nem?

De komolyan, ha turkálni akarsz akkor hajrá, de ha ennyire nem bízol benne, akkor hagyd az egészet. Ha van valakije, akkor azért, ha nincs, akkor meg a féltékenységed miatt.

Vagy szabadulj meg ezektől a gondolatoktól.

2016. aug. 9. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

A bizalommal leginkább azok példálóznak akiknek van vaj a fülük mögött és nem akarják hogy kiderüljön,ezért támadnak: hát nem bízol bennem??

Nem .Soha senkiben nem szabad bízni ,mert akkor döfnek hátba ,ha lankad a figyelmed.

2016. aug. 9. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
A 13-as tud valamit,a többiek még rózsaszín felhőben élnek,vagy rejtegetnek valamit a párjuk elől és ezért érvelnek a privát szférájuk védelme mellett annyira!
2016. aug. 9. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezekből én nem látok semmi olyan jelet.

De ha ennyire nincs bizalom, akkor minek?

2016. aug. 11. 07:35
 16/17 A kérdező kommentje:
1 nem szoktam turkálni a holmijai között 2 nem szoktam megnézni hogy kivel beszélget csak ha ö mutassa meg vagy ha nálam van és keresik megkérdezem hogy ki kereste de lett volna rá lehetöség hogy megnézzem rengeteg!Ö szokta belenézni a telefonomba hogy kikeresett !
2016. aug. 21. 13:39
 17/17 anonim ***** válasza:
En sem nezegettem soha parom telefonjaba, o pedig barmikor megnezi es megnezheti enyemet, mert az asztalon tartom.
2016. aug. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!