Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert allitotta at azonnal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert allitotta at azonnal? Van valakije vagy ez csak "bosszu"?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátommal tegnap szakitottam.

Essig amikor vita volt köztünk, mindig Ő fenyegetett a szakitással, s bevallom én kértem bocsánatot mindig.

Szoval szerintem meg sem fordult a fejében hogy amig ő dolgozik én kicuccolok a bérelt lakásból.

Vegül mivel ujra ő sértett meg engem és hordott el mindennek igy erőt vettem magamon s Elköltöztem.

Amikor hazaért a munkábol hivott hogy hol vagyok hol vannak a cuccaim...mi ez.

Slmobdtam neki stb.

Egyik szavával azt mobdta hogy sajnálja és szeret.

A másik mondata az volt hogy már rég ezt kellett volna tenni hogy szakitunk.

Végül annyit kértem hogy csak a facebookot hagyja és ne állitson át semmit hisz nem akarok rögtön faggatozo embereket hogy minek mentünk szét stb. Semmi mást nem kértem. Csak ezt. Hogy ezzel várjunk még pár napot...

Azt mondta oké. Megigéri.

Ezután még irt messengeren hogy nálam van a lostaládakulcs..-meg egyéb ilyen hülyeségek.

Végül mondtam nemi hogyha ott akar maradni elfelejtheti.

Mivel én felmondom a lakást.

És joéjt kivántam neki.

Erre ő irta hogy elege van belőlem. Végre békénhagytam stb.

Majd látom hogy facen már EGYEDÜLÁLLO... Direkt kértem hogy hagyja picit...DE NEEEEEM.

Viszont az összes közös képünket meg fenthagyta.

Furának találom hogy nem egy face őrült...de azonnal átállitotta.

Nem hiszem el hogy

1) kértem h ne tegye még mert nem vagyok felkészülve a sok faggatozásra

2) nme hiszem el h ez a legelső ami fontos volt...

Mi ez a hirtelen " mutatom h egyedülállo vagyok?"

Ez a bosszu mert elhagytam s nem tud mivel visszavagni vagy máris ismerkedni akar....?

2évig voltunk együtt.

Ebböl szülökkel 7honapot kettesben6ot laktunk

2016. aug. 23. 07:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

Keserves eletemet te aranyozod be :) itt is es hoxan is alig varom a kerdeseidet,ne tunj el kerlek :) annyira jot nevetek,hogy leirni sem lehet. Sajnos nagyon beteg az agyad,de szivesen megismernelek es No vagyok. Csak kivancsi lennek rad :)

Egyebkent meg igen direkt csinalta,hogy idegesitsen teged.

2016. aug. 23. 07:29
 2/16 A kérdező kommentje:

Bocsánat az elirásért pár helyen.

Reggel van :)

2016. aug. 23. 07:30
 3/16 A kérdező kommentje:

Szia. Jo reggelt.

Köszi a válaszod.

Ne haragudj de miről beszélsz?

Én csak kiirtam egy kérdést.

Nem lehet hogy máséhoz talán hasonló de nem ugyanazok vagyunk?

Azért van itt jopár ember...

2016. aug. 23. 07:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha te csak úgy felmondtad a lakást, ejtesz arra amit kért, mint a kulcs, miért várod, hogy a te kéréseid tiszteletbe tartsa? Neked a kulcs hülyeség, neki meg a face. Egálba vagytok.
2016. aug. 23. 07:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Elsonek te nem tartottad tiszteletben az o kereseit. Akkor o minek csinalja azt amire kered, ha te sokkal sulyosabb dolgokra (lakhatas), annyit kopsz oda neki hogy "a lakast elfelejtheti"?
2016. aug. 23. 07:59
 6/16 anonim ***** válasza:

Jaj,istenem,micsoda problémák!

Hisz már egyedülálló,nem?? Amúgy szerintem nem azért állt így "bosszút",mert otthagytad,hanem mert k@csög voltál vele!

Nem tök mindegy,hogy most kérdezgetnek,hogy miért mentetek szét vagy 1 hét múlva??

2016. aug. 23. 08:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Miért baj, hogy egyedülálló lett, ha egyszer az lett? Amúgy meg te hagytad ott, úgyhogy ne reklamálj, ez csak rajtad múlott. Ha nem léptél volna le, akkor még kapcsolatban lenne. Az meg aztán tényleg vicc, hogy a postaláda kulcsát nem adod oda neki, ahová a levelei érkeznek?

Aproró, az ilyen hülyegyerekes kérdések miért kerülnek a felnőtt párkapcsolatokba?

2016. aug. 23. 08:53
 8/16 A kérdező kommentje:

Miutan tobbszor is fenyegetett h szakit velem. S annak ellenere h korulugraltam elhirdott mindennek...meg jo h lelepek.

Levelei oda nem jonnek. Nem allando lakcime

2016. aug. 23. 09:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Bunkó f.asz, ennyi a történet. Bedühödött mert elhagytad, ezért állította át. Oda az esti ingyen szex, hát mi lesz most vele képzeld el hogy érezheti most magát :)

Ne foglalkozz vele, nagy döntés volt, te meg merted lépni ezért büszke lehetsz magadra. Ha valaki meg kérdezősködik, elmondod hogy ez van, szakítottatok. Nincs abban semmi.

Az én exfeleségem azzal játszik hogy olyan dolgokat posztol amik azt sugallják hogy ő dobott engem. Miközben ő volt a ludas, és én hagytam ott őt. De leszarom, nem fogok gyerekesen visszavágni neki, követést leállítottam így nem látom a szarjait amit megoszt. Akikkel meg olyan kapcsolatban vagyok azokkal úgyis megbeszéltük mi volt és hogy volt.

Kitartás.

2016. aug. 23. 10:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk mert felmondtad a lakast a tudta nelkul?

Teljesen ertheto. Te leszarod azt amit o szeretne es gyerekesen viselkedsz, akkor o pedig szinten leszar teged.

Ha a lakasban egyutt laktatok, akkor az a minimum, hogy megbeszeled vele, hogy mi lesz a sorsa, nem? Felnott, eretten gondolkodo notol legalabbis ezt varna el az ember...

38/N

2016. aug. 23. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!