Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog még jelentkezni?
Szóval kiakadtál rá, elküldted, és azóta 5 napja nem voltál képes keresni ôt, hogy ezt megbeszéljétek?
Valóban nagyon fontos lehet neked a másik, és ami még fontosabb: ezt remekül kommunikálod is számára...
Mivel te azt mondod, hogy neked kéne a másik, de ô még nem döntött, ezért józan paraszti ésszel neked kéne teperni azért, hogy meggyôzd a másikat, hogy neki is te kellesz.
Ehelyett azt várnád, hogy miután te küldted el mérgesen ôt, majd napokig nem is kerested, azok után még ô loholljon utánad.. Kicsit mintha felcserélted volna a szerepeket.
Ezek után én tuti nem keresnélek, és ha te 5 napig nem keresel engem, akkor utána valószínûleg az se hatna meg nagyon, ha utána meg már igen.
Szóval ja, ezt nagy valószínûséggel már végleg elszúrtad.
Voltam már hasonló helyzetben... És azóta sem nagyon beszéltem az illetővel. :/
Remélem Nálad máshogy lesz.
és az h sokat gondolhat rád, azt miből szűröd le????
mert ha sokat gondolna rád, valószínűleg már régen keresett volna (feltételezve h döntött, h téged akar)
így viszont leírom a képletet: ő még bizonytalan volt, te elküldted = minek kellene h keressen? ezzel te döntöttél helyette
"Tudod, lehet hibáztam, nem vonom kétségbe. De úgy érzem, ő is. Ő nem akarta a kapcsolatot túl komolyra fordítani, meglehetősen flegma volt a vége felé már, túlságosan nyeregbe érezte magát, miután kiderült, hogy én tiszta szívvel próbálnék közelíteni felé."
Az ismerkedés nem birkózás, ahol egymás ellen küzdöttök azért, hogy ki legyen felül ("nyeregben").
Sokkal inkább társastánc, ahol egymást vezetve igyekeztek ráhangolódni a közös ütemre.
Magyarán: ha engem egy lány meg tud gyôzni arról, hogy nekem ô kell, akkor azért a lányért tenni fogok, akár én vagyok "nyeregben", akár ô.
Ha a srác flegma volt, az azt jelenti, hogy nem sikerült még meggyôznöd arról, hogy te kellesz neki - márpedig ez a te feladatod, ezért neked kell tenned.
Te viszont ahelyett, hogy próbáltál volna ezért tenni, inkább úgy álltál hozzá, mintha ez neked valami alanyi jogon járna, és megsértôdtél, hogy akkor miért nem kapod meg.
Tehát itt most azt próbálnád a fiú szemére vetni, hogy neked miért nem sikerült meggyôznöd ôt arról, hogy számára te vagy a megfelelô lány.
Nem, nem fogja elereszteni az egoját. Ahogy most leírtad, megkapott majdnem mindent, amit csak tudtál nyújtani. Neki ezért nem kellett tennie semmit, abszolút "pole pozícióban" volt. Te elkezdtél az ő szemszögéből követelődzni, így azt mondta, hogy keres mást. Aki ugyanezt megteszi érte, ugyanennyi befektetés mellett.
Mindig mondom: a kutya ugat, a tettek beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!