Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt életetek legfájdalmasabb szakítása, és mennyi idő után jutottatok túl rajta?
Még a hőskorban, tiniként az akkori barátnőmmel egy kollégiumban laktunk. Ő az első emeleten én a harmadikon.
A mellettem lévő szobában egy olyan srác lakott, akit egy kanál vízben tudtam volna megfojtani, mert olyan gerinctelen volt. - Ezzel a sráccal került a lány végül egy ágyba úgy, hogy 1 szobára voltam tőle, és tudta azt is, hogy nem szívlelem a srácot. 2 éve voltunk akkor együtt már.
Túltenni hamar túltettem magam, (kb. 1 hónap), de ez volt a legaljasabb dolog ilyen téren ami velem történt. - de hát szinte gyerekek voltunk. :)
17 évesen az első barátommal.szakított és azt mondta,hogy már nem szeret, nem más lány miatt szakít. erre egy héttel később megtudtam,hogy a "drága" már akkor is mással járt,amikor még nem szakított velem.szóval nem elég,hogy megcsalt még a szemembe is hazudott. rosszul esett nagyon, a mai napig nem értem,hogy lehet valaki ilyen.
én is szakítottam már mással,de őszinte voltam, nem hazudtam.
Életem szerelme, aki addig körülbelül a tökéletes férfi volt (2 évig), teljesen váratlanul egyik napról a másikra kifordult önmagából, közölte, hogy számára innentől teher vagyok, és így megszabadul tőlem. Én kb esküvőt terveztem már.
Olyan volt, mintha szó szerint össze törték volna a szívem, fizikailag is fájt, mert egyáltalán nem ilyen volt, mindig nagyon kedves volt velem, mai napig nem értem miért lett hülye, szerintem valami nő lehetett mögötte.
2,5 év (ebből fél év pszichológus) kellett hozzá, hogy feldolgozzam. Igazából ha nem vagyok hülye, és elmegyek előbb pszichológushoz, kevesebb is elég lett volna, de én makacs voltam.
25L
Nem volt hosszú életű, csupán nehány hónap, de az tökéletes volt. Annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy az valami hihetetlen. Előző este még azt mondta szeret, bármit megtenne értem. Másnapra eltűnt. Telefont nem veszi fel, vagy ki van kapcsolva, e-mailre nem válaszol. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett. Nincsenek közös ismerőseik, akiknél érdeklődhetnék felőle.
Eleinte még reménykedtem, hogy majd jelentkezik. Kb. egy hét alatt realizálódott bennem, hogy nem fog már többé jelentkezni. Akkor ott úgy kicsit megszakadt a szívem. :( 1 hónapja van ez kb, hát mittomén... Muszáj erősnek lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!