Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy jutottatok arra a döntésre, hogy kidobjátok a párotokat?
Fél éven át idegbajt kaptam tőle, de mindig reménykedtem, hogy jobb lesz... aztán egyszer csak besokalltam.
Hogy mit vesztettem vele? Egy agyvérzést biztosan...
Ma dobtam a barátnőmet. Sok mindent kellett elviselnem: meglopott és megcsalt. Egész végig megcsalt. Nem tudtam elviselni az egészet.
Ma volt az első évfordulónk is.
Én is szakítás előtt állok. Az idegbaj kerülget már több mint 1 éve. Eddig csak az tartott vissza, hogy ha rossz akkor nagyon, ha jó akkor nagyon. De teljesen biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz a férjem. Okok: nem hív fel soha (csak ha kell vmi neki), nem tartja a szülinapom, névnapom. Nem lehet vele karácsonyozni, egyáltalán ünnepelni, mert vita van. Ajándékot soha nem kapok tőle. Csak akkor bújik hozzám, ha szexet akar, miután mondom h nem elmegy és én vok a szemét. Mások az elképzeléseim a pénzről, takarékosságról mint neki. Már megütött, említésre sem méltóan viselkedett velem. Nem támogat a céljaimban. Már tényleg az utolsókat rúgjuk.
A lakhatás egy speciális eset, nem lenne se logikus, se értelmes ötlet külön költözni, addig amíg nem találunk magunknak valaki mást.
Egy, minek jöttél össze vele?
Kettő, eléggé irányítani akarod. Pl én aranyos kedves vagyok, de a fizumat arra költöm amire akarom. Ebbe a jóisten sem szólhat bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!