Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 honap utan meddig jutottatok tovabb a smarolasnal a parotokkal?
Párom 15 én 17 és kb 3 hónap múlva pettingeltünk nem sokra rá szeretkeztünk. Hozzá kell tenni, hogy hetes távkapcsi volt és ez kb a 20. tali lehetett. Előtte már majnem 1 évig aktívan leveleztünk. Sose hazudtunk egymásnak így nem ért csalódás. 5 éve vagyunk együtt.
23/N
Én 3 hét alatt eljutottam a szexig az exemmel, igaz, hogy az első randi után 2 hétig nem is találkoztunk, így lényegében a harmadik randin már szex volt.
Egy másik lánnyal pedig egy hét alatt már volt szex.
De az első barátnőmmel sajnos 4 hónapig kellett várni, hogy végre megtörténjen, mert már ultimátumot adtam, hogy most már szakítok, ha nincs semmi. Sajnos ő nem volt valami jó az ágyban, nem érte meg várni.
3. válaszoló:
Én nem értem, hogy hogy nem lehet jó valaki az ágyban. Elmagyaráznád?
úgy, hogy olyan, mint egy fadarab, mintha egy fűrészporos zsákot dugnál, mert annyira száraz, nézi a falat közben és nem is tudja, hogy ebben mi a jó
ráadásul 3-4 hónapot kell várni, sose kezdeményez, de még csak nem is reagál a szexuális közeledésedre
nem nedvesedik, nem látszik rajta, hogy élvezi, mert nem is élvezi, nem végzett soha önkielégítést, ezért nem ismeri a testét, nem képes felizgulni egyedül sem és partnerrel sem
gyerekes, fogjuk egymás kezét és sétáljunk típusú szerelmet akar, amiben nincs szexualitás
amúgy is unalmas, butuska, semmi erotikus nincs benne, semmi érzéki, spontán, semmi szexuális nincs benne
egy darabig azt hittem, hogy bennem van a hiba, de utána lett másik barátnőm, aki normális volt, úgy működött, ahogy egy nőnek működnie kell, tökéletes összhang az ágyban, szimultán orgazmus stb.
és azóta ilyen jól "működő" barátnőim voltak csak, szóval hálát adok a sorsnak, hogy szét mentem az elsővel, mellette nem tudtam volna meg, hogy van jó szex is a világon, csak azt az időt sajnálom, amit vele töltöttem
nem csak a szex volt rossz, hanem amíg eljutottam odáig, az is
semmi visszajelzés soha egy közeledésre sem
azt nem értettem, hogy ha ennyire nem érdekli a szex, akkor miért kellett neki barát
mert ő kezdeményezte a kapcsolatot, amire én igent mondtam
tapasztalatlan voltam, örültem, hogy van lány, akinek végre bejövök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!