Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ti hogyan szedtétek össze magatokat? Honnan merítettek erőt?
Az érdekelne, hogy szakítás után ti hogyan maradtatok erősek, honnan kaptatok szeretetet, mi segített át a nehéz szakaszon...
Akinek könny volt az is érdekel :)
23F
Egy Szabó Balázs dallal és egy kasszáslánnyal.
Hjah,fura kombó:D
En nagyon szenvedtem, de velem voltak a baratnoim, szerveztunk programokat, illetve hogy elfoglaljam magam elkezdtem jarni edzoterembe. A temaval kapcsolatban olvasgattam sokat interneten is.
Felregisztraltam tarskeresore is, sok sraccal beszeltem, talalkoztam is nehannyal. Sok amugy az idiota, de szelektalni kell. Ezek segitsegevel 3 honap alatt jutottam tul exemen, pedig en szinte minden nap sirtam utana. Ahogy teltek a hetek egyre jobb lett.
Egyebkent fel evvel a szakitas utan jottem ossze mostani baratommal akit Tinderen ismertem meg.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!