Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem érdemlek magyarázatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdemlek magyarázatot?

Figyelt kérdés
A volt barátommal 1 évig voltam együtt, idén januárban lett vége. Én szakítottam, mert az elejétől fogva nem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk, megcsalt, mint utólag kiderült. Hülye voltam, mert sokat tűrtem neki, előbb ott kellett volna hagyni. Voltak időszakok, amikor jól elvoltunk, és a szexben is összepasszoltunk, szerintem igazából ez tartott össze minket ennyi ideig. A szakítás után volt egy kis szünet, majd márciustól összejártunk szexelni, igaz, elég ritkán. Legutóbb két hete találkoztunk, semmi jelét nem láttam problémának. Rá pár napra hívtam, kinyomott. Gondoltam, akkor hagyom, úgyis elutazom egy hétre külföldre. Csütörtökön hazajöttem, tegnap próbáltam hívni, megint kinyomott. Azt értem, hogy akkor ennyi volt, na de legalább egy indokot, valami magyarázatot nem érdemlek, főleg, hogy azért nem futó kapcsolatunk volt? Eléggé rosszul érzem most magam emiatt. Normális válaszokat kérnék.
2016. júl. 30. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom van valakije. Ha jól értem te csak szexelni jàrtàl vele össze, de mégis bànt , hogy bunkó veled tehàt mégis lehet vannak érzéseid?? Màsik gondolatom , hogy neki vannak és rosszabb a félmegoldás a semminél is. Minden jó alkalom utàn összetörik....
2016. júl. 30. 08:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szard le.
2016. júl. 30. 08:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindig is én éreztem többet, szóval nem tagadom, hogy vannak érzéseim, hiszen akkor nem mentem volna bele szexkapcsolatba. Kettős érzések vannak bennem, az eszemmel tudom, hogy le kellene zárni végleg, de valahogy még sem tudok szabadulni tőle. Amúgy én is gondoltam arra, hogy kavar valakivel. Viszont ma délelőtt felhívott, hogy szüneteljünk, na erre mondtam, hogy akkor inkább fejezzük be. Remélem, most már tényleg sikerül teljesen túl lennem rajta,sajnos nem ez az első nekifutásom, hogy elfelejtsem.
2016. júl. 30. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazad van. Az eszemmel tudom is.
2016. júl. 30. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Szünetet kérz egyértelmü valaki alakúl neki. Legalàbb hűséges akar lenni hozzà. Hidd el sok pasi k... amig a màsik lànyt nem tudja megfektetni...

Bocs ha vúlgàlis voltam

2016. júl. 31. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Ő nem az a hűséges típus, szóval, ha alakul is neki valakivel, simán megcsalná velem, elhiheted. De igazából én már ezzel nem foglalkozom, mert megmondtam neki a telefonban, hogy inkább zárjuk le, a szünetbe nem megyek bele.
2016. aug. 1. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!