Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre tud bárki bármilyen magyarázatot?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel.. A kérdésem előzménye ez volt.
Összeszedve a bátorságomat még aznap hétvégén megkérdeztem, hogy most csütörtökön van e kedve/ideje összefutni, mert szeretnék beszélni vele a múltkoriról. Egyből nagyon fellelkesült, mondta, hogy ő is és persze ráér. Az azt követő héten (azaz most csütörtökig) imádnivalóan viselkedett, kb. napi 4x rámírt apróságokkal is, sokat meséltünk magunkról, etc.
Aztán, csütörtök reggel nem volt órán és elvileg óra után mentünk volna közösen valamerre. Mikor hazaértem, írtam neki, hogy minden oké e meg aktuális e a találkozó. Mire közölte, hogy úú, ő azt elfelejtette, bocsi (lehetetlen, mert előző este is beszéltünk róla), meddig érek rá. Mondtam, hogy délután még ráérek, csak szóljon, ha szeretne jönni hozzánk, mert akkor úgy tervezem. Nem szólt semmit sokáig, holott kb. azonnal szokott válaszolni. 1 óra múlva már rákérdeztem megint, hogy na akkor van e kedve találkozni, mert ha nem, akkor átmegyek egy ismerőshöz filmezni. Gondolom azt hitte, hogy srácról lehet szó, mert erre bezzeg rögtön visszaírt és kiakadt, hogy hát akkor menjek, jólvan, ő aztán nem mondja meg mit csináljak, ha nekem ez kell...
Még utoljára elmagyaráztam, hogy szívesen látnám és árulja el légyszíves, ha megbántottam valamivel, mert nagyon nem értem, hogy 2 hónap udvarlás után most egyik napról a másikra miért lök arrébb. Erre azóta sem válaszolt semmit.
Itt vagy van valami olyan dolog ami miatt megijedt... lehet saját dolga de lehet veled kapcsolatos is. Vagy pedig közben talált másik lányt.
Szerintem te mindent megtettél és teljesen normálisan álltál a dologhoz. Innentől kezdve neki kellene lépni de így elég furcsa a helyzet, hogy eleinte örült meg minden okés aztán most meg hirtelen semmi.
Szerintem az lehet, hogy az előző alkalommal nagyon pofára ejtetted, legalábbis ő így élte meg: elmentetek randizni, az elmondásod alapján minden jól ment, aztán derült égből villámcsapásként ejted...
Erre mostanság ismét keresni kezded, és szerintem úgy teszel, mintha mi sem történt volna és folytatnád az ismerkedést.
Ez szerintem úgy jött le neki, hogy a randizgatásotok alatt találkoztál egy "naaagyyon hejjjjes pasival", aki miatt dobtad, de vele nem jött össze a dolog, ezért ha nincs ló, jó a szamár is alapon újra felkeresed őt. De az is lehet, hogy szerinte csak unalmadban szórakoztál vele, és most megint unatkozni kezdtél...
A lányok/nők általában el szokták felejteni, hogy a férfiaknak is van ám önérzete. Egy elutasítás (pláne egy olyan, hogy előtte még húzod is az agyát 2 hónapig) után a nő általában bekerül a "felőlem már meg is dögölhet" kategóriába, még akkor is, ha ezt nem mutatja ki nyíltan. A megbeszélt találkozóról való távolmaradás tipikus passzív-agresszív megnyilvánulás a részéről: mivel te fájdalmat okoztál neki (ráadásul szerinte igazságtalanul), ezért most ő vesz revansot, de a társadalmi normák és/vagy vérmérséklete miatt nem direkten konfrontálódik, hanem csak ilyen módon.
" ... árulja el légyszíves, ha megbántottam valamivel, mert nagyon nem értem, hogy 2 hónap udvarlás után most egyik napról a másikra miért lök arrébb."
Annyira nem lehetsz hülye, hogy nem jössz rá arra, hogy az egész amiatt van, mert lekoptattad 2 hónap udvarlás után szerencsétlent. Ő is tudja, hogy csak a hülyét próbálod játszani ezzel a "jujj, vajon mi lehet a baj?" hozzáállással.
Normálisan ezt úgy kellett volna megoldanod, hogy az egódat félreteszed és ELNÉZÉST KÉRSZ azért, amiért paraszt voltál vele (és itt jöhet a kifogáslista, amiket a kérdésbe is felsoroltál). Ezután elmondod és hangsúlyozod, hogy nagyon sajnálod, hogy dobtad, belátod, hogy tévedtél, és KÉRED, hogy mégis legyen folytatása a dolognak.
Mert így szegény csak azt látja, hogy a Királykisasszony fentről dirigál neki, az alattvalónak, hogy most udvarolj 2 hónapot, most kidoblak, most úgy teszek, hogy ez meg sem történt, ezért udvarolj nekem ismét (hogy utána esetleg megint ejtselek, ha úri kedvem úgy tartja).
27F
"elhívott randizni, ami nagyon jól is sikerült, de én lassítani akartam a tempón. Igazából nem volt kimondva, hogy mi most mennyire akarjuk ezt komolyan" és ezután írod, hogy volt egy durva szerelmi csalódásod pár hónapja, és szex-kapcsolatot nem akarsz. Azt nem írtad, hogy a srác egyértelműen ilyen jellegű kapcsolatot akar...
"Úgyhogy nem durván, de lekoptattam a csoporttársamat, ami azóta látványosan kerül is"
Az, hogy a visszautasítás után látványosan kerül, eléggé egyértelmű jelzés.
És ez a 2 idézet elég is tőled. Szerintem a kapcsolat jellegétől függetlenül a srác az egészet úgy élte meg, hogy hitegeted, hitegeted, aztán pofára ejted.
"mert nagyon nem értem, hogy 2 hónap udvarlás után most egyik napról a másikra miért lök arrébb." Mivel azt írtad, hogy a lepattintás óta látványosan kerül, ezért józan paraszti ésszel azt feltételeztem, hogy a 2 hónapos udvarlás a lepattintást megelőző időszakban volt...
A kommentedben már tisztábban fogalmaztál, hogy a srác semmi komolyat nem akart. (Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy folyamatosan adtad a félreérthető jeleket). Szerintem adtad a tipikus szűzk...a viselkedési mintát.
Tényleg nem sértegetni akarlak, csak leírom, hogy a másik fél hogyan láthatja a dolgokat. Márpedig a reakciójából ítélve te is beláthatod, hogy ő valamit biztos másképp gondolt.
Nyilván sejtem, hogy ő valami számára sértőt érzékelt a történetből, máskülönben nem duzzogna, a problémám az volt, hogy te is belelendültél a vége felé a teljesen alaptalan sértegetésbe és minősítésbe (pl. hogy soroljam fel a kifogás listámat -tudtommal egyetlen "kifogásom" volt, az, hogy én komolyat akartam tőle, nahát igen, ez tényleg undorító dolog tőlem).
Azt nem kétlem, hogy az egóját fájlalja, a kérdésem az, hogy ez miért ilyen hirtelen jött elő nála. Mert miután felvettem vele megint a kapcsolatot, mondhatta volna azt is, hogy hagyjál már a hülyeségeiddel, nem kellesz. De nem ez történt, hanem tökre örült és folytatta az udvarlást gőzerővel, majd 3 órával a találkozó előtt flegma és bunkó lett. Hirtelen akkor jutott eszébe, hogy én előzőleg "lekoptattam"? Ezt nem nagyon hiszem. Még azon gondolkodom, hogy tényleg ennyire féltékeny lett volna/megharagudott, mikor azt hitte, hogy én másik srácnál akarok filmezni?
Mellesleg a személyes találkozón elnézést is akartam volna kérni nyíltan, amiért előzőleg visszautasító voltam vele, habár ezt még mindig nem érzem egy főbenjáró bűnnek, de terveztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!