Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pocsekul vagyok, mit kene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocsekul vagyok, mit kene tennem hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Megharagudtam a paromra, elegem lett, osszepakoltam es eljottem. Mostansag fog hazaerni. Nagyon szet vagyok esve es attol felek ha bekulni akar, nem tudok majd nemet mondani. Pedig erzem hogy nincs jovonk :-(
2016. júl. 28. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
En is innek egy üveg bort a helyedben is rairnek vmi helyes pasira :)
2016. júl. 28. 22:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem koltoztem oda teljesen, berelek egy kis garzont hogy legyen sajat feszkem.
2016. júl. 28. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért az nem normális, hogy megakarja szabni kivel barátkozzál. Ez nagyon önző dolog, hogy odamentél hozzá egy barátod sincs és még abba az 1be is beleköt. Nem szabad ezeket hagyni valoban igazad van mert ha látja uralkodhat és orrodnál fogva vezethet onnantol úgy érzi mindenbe ő a főnök.

Szabad ember vagy szabad döntéssel elvégre még a felesége sem vagy, hogy megszabja kivel barátkozz. Neked is élni kell az életed szükséged van barátra társas kapcsolatokra és ezt tiszteletben kell tartania.

2016. júl. 28. 22:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Most meg irogat amugy miutan ratettem a telot.
2016. júl. 28. 22:41
 15/18 Noren1989 ***** válasza:
Mondd meg neki a frankót a telefonba, nem jó ezt húzni.
2016. júl. 28. 22:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Eddig mindig megfuzott, de most eloszor annyiban maradtunk hogy inkabb itthon alszom egyedul, nem megyek at hozza es o sem jon. Neha ugy beszelt mintha tok egyszeru lenne hogy szakitunk, azt mondta hogy ha ez engem boldogga tesz...meg hogy akkor ennyi volt mert en igy dontottem meg ilyenek, aztan meg hogy atjonne mert egyedul vagyok meg ilyenek. Fogalmam sincs mi jar a fejeben.
2016. júl. 28. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Ahogy látom sztem te ennél a pasinál sokkal éretteb vagy, ő pedig féltékeny h neked van barátnőd,ki akar téged sajátítatni. Sztem neki nincs önbizalma. Most külön kéne lennetek sztem, ahogy irtad is, és találjon rá önmagára. Mert ez csak rosszabb lesz.. Nem haladtok egyről a kettőre..
2016. júl. 28. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Rá akar telepedni az életedre, ne hagyd magad.

A bántalmazó kapcsolatok így indulnak...

2016. júl. 28. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!