Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Adjak még esélyt barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak még esélyt barátnőmnek ezek után?

Figyelt kérdés

Először is a sztori.

Minden tökéletes volt amíg el nem ment két barátnőjével a Balaton Soundra. Mikor visszajött rohadt fura volt és nem éreztem, hogy szeretne már a megállóban sem mikor kimentem elé. Aztán megint elkezdett bulizni egy héten keresztül folyamatosan...abbahagyta a sportot és a lovával sem törödött. Én aztmondtam szünet és mire az egyik buliból visszaért volna reggel elköltöztem tölük így váltunk el. Most úgy áll a dolog ,hogy pár szót beszéltünk csak naponta...de nagyon szarul viseli beszélek az anyjával azóta nem bulizik és sokat sír.

Tegnap viszont bal lábbal keltem fel és kiakadva kihúztam belőle mindent! Azt ,hogy Soundon ekizett egyszer....az ott megismert sráctársaságból smárolt az egyik sráccal,(sosem voltam féltékeny típus ezért nemérdekelt ez a társaság akiket megismert), és ugyanezzel a társasággal moziba is elment már akkor mikor Soundról visszajött(erről tudtam), de a legnagyobb pofáraesés (amit sejtettem is), hogy megelőző este mikor másnap reggel leléptem mielött hazaért volna, nem a legjobb barátjánál aludt(ismerm a srácot és tényleg barátok), hanem ennél a smárolós srácnál a buli után mert átment velük bulizni. Állitolag nem feküdtek le meg el is hiszem neki meg az anyja is mondta, hogy akkor az látszana rajta és rá is kérdeztem tegnap ,hogy akkor mivolt...de sírva esküdözött ,hogy semmi!

Nos hát ez a szitu...szombaton találkozok vele mit monndjak szerintetek neki?

Hatalmas lélektani fölényben vagyok és kétségbeesve sem vagyok mert akármikor találok mást, de mi a véleményetek erről?

Leszedettem vele az össze face es képet. És megmondtam neki ,hogy csak akkor merjen írni és csak akkor találkozunk ha letiltja mindenhonnan ezeket a férgeket...és erröl szépen meg is győződök.

Nos hát akkor jöjjön a véleményetek :D

Előre is kösszi :D

2016. júl. 27. 18:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Hidegfejjel, nyugalmat megőrizve elküldeni a halál faszára. Hiába sírnak ilyenkor a nők, javarészt ez csak érzelmi zsarolás. Magyarul az igazság attól még az, hogy megvolt a srácnak. Ignoráld az életedből, lépj tovább és nézd levegőnek! :)
2016. júl. 27. 19:03
 12/21 anonim ***** válasza:
41%
Hát lehet furán fog hangzani,de szerintem én megcsalnám és ezt leközölném előre vele,ezt lehet most hogy gyerekesnek hat,de gondolj bele ha most megbocsátasz minden következmény nélkül akkor tudni fogja hogy máskor is megteheti:S Elvégre a mérleget valahogy egyensúlyba kell hozni,nem modnom hogy feltétlenül jó ötlet,de én ezt csinálnám ,a letiltás meg a többi dolog meg alap:D
2016. júl. 27. 19:09
 13/21 anonim ***** válasza:
41%

Soundon szetcsapta magát,nyilván azért volt másnap fura,még kicsit kész volt lehet.

Az utána folytatódó bulizás is erre utal,bogyóra könnyen rá lehet kapni.

A nőd lelkileg gyenge,ez nem kérdés.

Ott aludt a bogyós srácnál, szerintem lefeküdtek, 99%.

Elkapta a hév a csajt,van ilyen.

Légy vele egyenes,és határozott, de ne szemét.

Elofordul az ilyen,most inkább egy kis segítség kellene neki,hogy észbe kapjon.

Mert folytatódni fog a bulizás részéről....

Ha a fentebb említetteket meg tudod bocsátani,figyelmen kívül tudod hagyni,adj neki még egy esélyt.

Ő ugyanaz az ember,aki Sound előtt volt,akit elkapott kicsit a gepszíj....

2016. júl. 27. 19:44
 14/21 anonim ***** válasza:
8%

A logikus és reális döntés valóban a szakítás.

Ami miatt mégsem egyértelműen ezt tanácsoltam,hogy a Sound utáni tettei,valaminek a következményei szerintem.

Gondold át, és dönts.

2016. júl. 27. 19:52
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
A kérdés feléig azt hittem nő vagy és a srác smárolt sráccal. Hű b+ azért jól esett, hogy mégis férfi vagy és a barátnődről van szó.
2016. júl. 27. 20:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Kukába vele.
2016. júl. 27. 20:23
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Miért lettem 0%os?:D

Megtalálta a piros kezet a sok unatkozó, megkeseredett rosszindulatú verpistike :-D

Ez a véleményem, szerintem nem írtam nagy baromságokat.

Ja igen,azt kellett volna írnom, hogy szakíts,de előtte még jól szivasd meg,lelkileg kínozd meg.

Akkor egyből 100%:D

A szakítás rendben van egyébként,de...

Magától elmondta, amit csinált,mégha szerintem csak részben is...úgy néz ki,észbe kapott a lány.

Többiek meg köpjek ki a karót :-D

2016. júl. 27. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:
27%
öhömöhöm. egy b...i köcsögnek tűnsz. csak mondom. jók vagytok együtt
2016. júl. 27. 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy kerdes. Miert az anyjaval kontaktolsz? :D

Egy parkapcsolatban a felek egymassal kommunikalnak nem az anyossal. Ez minden xsak nem felnott parkapcsolat.

2016. júl. 27. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokan írtak jókat de leírom én hogy látom. Nálam ez az eki is kib.aszott meredek lenne az meg ,h smárolt így valami sráccal a kapcsolatunk halálos ítélete. Ha valaki egyszer elkezd titkolózni és kammerolni az nemigen fog megváltozni. Bár nem ismerem a csajt de én még inkább kiakadnék ha még hülyének is nézne ezek után. Azt akarja mondani,hogy nem feküdtek le de nála aludt? Rizikóztak egész este vagy mégis mit kamuzott? Egy buliban már smároltak, bejönnek egymásnak ,a srác zöld jelzésnek vette,hogy a csaj igent mondott arra, hogy nála alszik és eszerint is viselkedett + barátnőd hazudott róla. Esküdözhet de én ezt nem kajálnám be :D az anyjától meg mit vársz, nyilván azt mondja amivel a lányát védi bármennyire is őszintének tűnik. Én holnap megkérdezném tőle, hogy mi is volt azon az estén amikor ott aludt. Baromi könnyen ki lehet szűrni keresztkérdésekkel ha kamuzik csináltam ilyet sokszor és mindig bejött. Én szépen lezárnám ennek már így nincs értelme! Sok sikert holnapra!
2016. júl. 29. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!