Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9,5 év ismeretség,8 évi együttélés után,4 sikertelen lombikkal a hátunk mögött elhagyott a párom. Hogy éljem ezt túl?
Én sem élnék dohányzó, söröző férfival.
"A sarkon túl mindig vár valami sokkal jobb."
Akkor meg minek panaszkodni.
Nem kellett a sörivó palika, akkor ne sírj utána.
- Amíg nem jön vissza, és te emiatt szomorú vagy... keress meg csoportokat akár a face - en, akár a valóságban. (facebook: valamilyen pozitív gondolkodású csoport, mondjuk: motiváció minden napra)
- Sportolsz? Nem? Akkor sportolj... fussál minden nap, vagy bicikli... akár szobai... mindegy, mozogj, 'rázd le magadról'... addig tekerj, amíg már le nem fordulsz a fáradságtól, muszáj, mert ennyire fáradtan gyorsan elalszol, nem fogsz gondolkodni.
- Amúgy nem vagy sárkány, csak kis buta vagy. Tényleg nem szóljuk le a másikat mások előtt!!!!! Majd négyszemközt elmondjuk neki... - sajnálom, hogy elhagyott... mi is lombikra járunk... 8 éve vagyunk együtt. Beszélj vele,kicsit később még. Bármi volt, nekem szimpatikus, hogy igazat adsz neki és belátod, hogy "hülyén viselkedtél". Ez már haladás a megoldás felé. Szorítok neked, bárhogy is legyen, vele vagy mással, de tényleg ne alázz meg senkit azzal, hogy más előtt rászólsz, mint egy gyerekre!! (a sör a cigi... szerintem a sikertelen lombik miatt van, kell valami amivel ők - férfiak - is kitudják tombolni magukat)Vigyázz magadra, és ne szomorkodd túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!