Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9,5 év ismeretség,8 évi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9,5 év ismeretség,8 évi együttélés után,4 sikertelen lombikkal a hátunk mögött elhagyott a párom. Hogy éljem ezt túl?

Figyelt kérdés
A fő indok az volt, hogy állandóan lejáratom a barátai előtt (és néha az én családom előtt is) azzal, hogy rászólok, vagy csúnyán (szerinte ellenségesen, gyűlölettel) nézek rá, mert a nem tudom, hanyadik sörét issza, és szólok a cigi miatt is. Pedig ő - szerinte - mindig tudja, hol a határ. Szerintem meg nem. És én csakis azért szólok neki, és jegyzem meg, mert szeretem és féltem az egészségét. Azt mondta, pár ilyet még megbocsátott, de a múltkor vmin összekaptunk, és egy napig nem szóltam hozzá, és rosszulesett neki, amiatt főleg, h én nem becsülöm meg őt, pedig ő mindent megtesz nekem, értem. (Ami valóban így van.) Most szégyellem magam, és sajnálom, hogy vége. Kicsit igaza is van, kicsit nekem is, úgy érzem. Azt vágta a fejemhez, hogy nem is szeretem, mert akkor nem csinálnám ezeket, és hogy szerinte csak a családlapítási vágyaim miatt kell ő nekem. Ez nem igaz. De nem hiszi el. Hiába mondtam neki bármit. Nem akar megbocsátani. Most nem hív, nem keres, de a cuccai még nálam vannak, nem vitte még el. Hogyan legyek túl rajta?

2016. júl. 20. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Keress fel egy pszichológust!
2016. júl. 20. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem véletlen nem vitte el a cuccait. Viszont gondolkozz el azon,mennyit érbNeked ez a pasi. A mai világban azért illene megbecsűlni valakit,aki minden megtesz érted és mindenben melletted áll. Bsznék arra a pár üveg sörre.
2016. júl. 20. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Hazsartos sarkany vagy.
2016. júl. 20. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Én sem élnék dohányzó, söröző férfival.

"A sarkon túl mindig vár valami sokkal jobb."

2016. júl. 20. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
A 4.-s válaszában minden lényeges bent van.
2016. júl. 20. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
#4 +1
2016. júl. 20. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor meg minek panaszkodni.

Nem kellett a sörivó palika, akkor ne sírj utána.

2016. júl. 21. 08:27
 8/9 anonim válasza:

- Amíg nem jön vissza, és te emiatt szomorú vagy... keress meg csoportokat akár a face - en, akár a valóságban. (facebook: valamilyen pozitív gondolkodású csoport, mondjuk: motiváció minden napra)

- Sportolsz? Nem? Akkor sportolj... fussál minden nap, vagy bicikli... akár szobai... mindegy, mozogj, 'rázd le magadról'... addig tekerj, amíg már le nem fordulsz a fáradságtól, muszáj, mert ennyire fáradtan gyorsan elalszol, nem fogsz gondolkodni.

- Amúgy nem vagy sárkány, csak kis buta vagy. Tényleg nem szóljuk le a másikat mások előtt!!!!! Majd négyszemközt elmondjuk neki... - sajnálom, hogy elhagyott... mi is lombikra járunk... 8 éve vagyunk együtt. Beszélj vele,kicsit később még. Bármi volt, nekem szimpatikus, hogy igazat adsz neki és belátod, hogy "hülyén viselkedtél". Ez már haladás a megoldás felé. Szorítok neked, bárhogy is legyen, vele vagy mással, de tényleg ne alázz meg senkit azzal, hogy más előtt rászólsz, mint egy gyerekre!! (a sör a cigi... szerintem a sikertelen lombik miatt van, kell valami amivel ők - férfiak - is kitudják tombolni magukat)Vigyázz magadra, és ne szomorkodd túl!

2016. júl. 21. 08:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Beszéltünk azóta, eljött a következő havi kontaktlencséjéért, elvitt strandra, elvitt boltba, és kiszedtem belőle, hogy részéről akár még lehet is folytatás, de dönteni azért továbbra sem tud a hogyan továbbról. Mondtam neki, pedig el kéne lassan dönteni. Én is elbizonytalanodtam, bevallom, de átgondoltam, és vissza várom, bár kompromisszumokat kellene kötnünk. Holnap este eljön, és végre pontot teszünk a végére. Ő mindenben ilyen megfontoltan szeret dönteni, és mindig büszke volt arra, hogy ő egy-egy döntés előtt milyen megfontolt, és utána általában jól dönt. Hát, most fel van adva neki a lecke... Ugyanakkor én meg fájóan gondolok arra, hogy ha ezen ilyen sokáig kell rágódni, az nem valami jó.
2016. júl. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!