Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el az exem? Nektek, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Párhónapja szakítottunk barátnőmmel.Az oka az volt hogy nem érzete már jól magát mellettem. Sokat dolgoztam alig voltam itthon egyre kevesebb idő jutott a közös dolgokra. Szóval nagyon elcsesztem. Igazából én szakítottam, mert össze vesztünk és már meg untam a hisztis kirohanásait.Csak a baj az hogy még most is szeretem , nagyon. De már úgyse jönne vissza hozzám. És nem tudom elfeledni és csak egyre rosszabb ahogy az idő múlik. Szerintetek?
27/f
2016. júl. 10. 16:19
1/4 anonim válasza:
miből gondolod h nem menne vissza hozzád?
2/4 A kérdező kommentje:
Mert beszéltünk azóta, azt mondta lehet megbánja a döntését de nem akarja folytatni.
2016. júl. 10. 17:07
3/4 anonim válasza:
En siman elfelejtettem az egyik exemet. Ugy hogy amikor 10 evvel kesobb talalkoztunk fel sem ismertem eloszor es a neven is napokig gondolkoztam. Nem kell semmit sem tenni hozza csak ne ra gondolj folyamatosan.
4/4 anonim válasza:
Nekem is most lett vége egy 4.5 kapcsolatnak ha gondolod ird le privátba a sztorit és én is megosztom veled azt megdumáljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!