Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni vele jobban?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akit háttérszereplős munkákon ismertem meg. Szoktunk beszélgetni, hogy gyorsabban teljen az idő, de barinők nem vagyunk. Egyszer előbb végeztem mint ő, de várnom kellett magánokok miatt, mielőtt hazamegyek. Akkor láttam először a pasit, iszonyat jól nézett ki. Beszédbe elegyedtünk, hiszen gyakorlatilag ketten maradtunk. Tök jól elbeszélgettünk, de közben odaértek azok is, akik később végeztek, köztük a csaj, akivel beszélgetni szoktam. Kiderült, hogy ők egy pár! Köpni-nyelni nem tudtam, hogy ez a lány, azzal a sráccal? A mázlista. Ráadásul a srác motorral volt, nekem pedig a helyes motorosok a gyengéim... A szemem sarkából lestem, ahogy a csaj felveszi a bukót meg a többi protektort, és felszáll a motorra a srác mögé. Bevallom, evett a sárga irigység. Úgy éreztem, nem ér, nekem miért nem jut egy ilyen helyes, normális, minden-tekintetben-ideálom pasi? Még aznap bejelöltem a csajt facebookon, hogy lecsekkolhassam a barátját. Kiderült hogy élettársak. Nem bírtam ki, a barátját is bejelöltem, hogy több képet lássak róla, de még nem igazolt vissza. Ha egyszer tényleg kettesben maradnék a pasival, egy nem nyilvános helyen, tutira elcsábítanám.2016. júl. 9. 16:52
3/8 anonim válasza:
1# Nem.
2# Vagy inkább szenvedélyes!
4/8 anonim válasza:
Hogy nem vagytok megértőek vele? :D Megismerte álmai pasiját...
5/8 Noren1989 válasza:
Nem lehetne, hogy esetleg nem qurválkodsz?
26/F
6/8 rrrrrreennnnn válasza:
#5,oh,hogy gondolod,dehogy lehet!!!
Kérdező,iszonyat felszínes egy ösztönlény vagy. Jól nézett ki a pasi és motorja van. Ennyit tudsz megemlíteni. Ettől neked már viszket,ráadâsul egy olyanra,aki foglalt.
Hallod,hagyd abba a jelölgetést...
Ja,beképzelt is vagy. Ne legyél benne biztos,hogy elcsâbítanád. Lehet,hogy le sem sz**rná azt az irigy fejedet.
7/8 anonim válasza:
Egyszer megismerkedtem egy férfival, olyan volt, mint egy álom, reszketett kezem-lábam tőle. Aztán kiderült, hogy felesége van, én pedig letettem róla abban a pillanatban. Ne legyél büdös r**c, ne akarj kapcsolatokat szétválasztani. Kapcsolatokat építeni kell, a rombolásból nem sül ki semmi jó.
8/8 anonim válasza:
Arra se méltat, hogy visszaigazoljon.
Annyira megnézném ahogy rárepülsz, és beégsz mikor lepattint. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!