Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve elhagytam a férjem egy másik férfiért. Most meg már bánom, de ő mással boldog. Mit tegyek?
A házasságod nem működött, a z új kapcsolatod se jött be. Nem az a megoldás, h akkor vissza a házasságba, hanem keresd te is a boldogságot.
Az exférjed hagyd békén, magadtól veszed el az időt, ha velük foglalkozol, őket figyeled minden percben.
olvastad Tolsztoj Anna Karenináját? Hosszú a vakáció, töltsd értelmeesen.
A probléma- noha valószínű itt kamu, tini unatkozása- valódi: ha a kukázott pár boldog lesz, azt a kukázó nem bírja elviselni.
Mi az, ha te nem vagy boldog, akkor ne legyen boldog a másik se ?! Na igen, a féltékenység nagy úr... :P Frusztrál, hogy mással boldog. De szerintem, ha újra összejönnétek, akkor megint dobnád, mert akkor már nincsen benne kihívás, hogy újra meghódítsd. Ha van egy kis esze, nem fog visszamenni hozzád. Egyszer már szétmentetek, annak oka volt.
Velem két exem is eljátszotta ugyanezt, és be kell vallanom, eléggé idegesítő, és szánalmas is egyben. Mikor ott volt, akkor kellett volna értékelned, nem most, mikor már nincs.
5ös. Ne általánosíts! Engem pl egy exem se érdekel ilyen téren. Ha boldog annak csak örülök.
Ám pasiba is nyugodj bele sok ilyen van.
"Tudom szánalmas vagyok, de nem tudom elviselni hogy mással működik neki, velem meg nem!"
Egyetértek veled, - ez a te igazi problémád.
De hát van ilyen.
Most kb. annyit tehetsz, mint a férjed 2 éve, amikor elhagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!