Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Két éve elhagytam a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éve elhagytam a férjem egy másik férfiért. Most meg már bánom, de ő mással boldog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van két kislányunk is, miattuk muszály találkoznunk, de én úgy érzem mégiscsak ő kell. Azóta érzem ezt mióta ő mással boldog. Mit jelent ez? A jelenlegi párom már nem érdekel.
2016. júl. 1. 10:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Ostoba liba... :-(
2016. júl. 1. 10:28
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem menthető. Ne legyél önző! Azt mondod, rossz volt a kapcsolat, akkor mit akarsz? Rájöttél, hogy a másik mégsem az apja a gyerekeknek? Rájöttél, hogy egyszerűbb a posványban szenvedni, mint dolgozni egy friss kapcsolatért? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy elviselhetetlen személyiséged lehet. Felnőtt, gyerekes nő vagy, és úgy viselkedsz, mint egy tizenéves kis idióta. Elhiszem, hogy irígy vagy és b*ssza a csőrödet, hogy az exed boldog, te meg nem jól választottál, de ez van, így jársz, ha nem gondolkodsz. Most, amit tehetsz az az, hogy befogod, nem cseszteted a férjedet és hagyod, hogy legalább ő boldog legyen végre, nélküled. Szánom a következő "szerelmedet".
2016. júl. 1. 10:29
 13/22 A kérdező kommentje:
Az új párom nagyon szeret engem, elfogad a gyerekekkel együtt amiért hálás is vagyok neki, de nem érdekel már! Rájöttem hogy én dúltam szét a családunkat, a gyerekek imádják az apjukat. Tudom, hibáztam, de akkor ez tűnt a legjobbnak. Attól félek még komolyabbra fordul neki az új kapcsolat, a nőjének nincs gyereke, nyilván szeretne, na akkor meg már tényleg semmi esélyem. Tudom szánalmas vagyok, de nem tudom elviselni hogy mással működik neki, velem meg nem!
2016. júl. 1. 10:35
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

A házasságod nem működött, a z új kapcsolatod se jött be. Nem az a megoldás, h akkor vissza a házasságba, hanem keresd te is a boldogságot.

Az exférjed hagyd békén, magadtól veszed el az időt, ha velük foglalkozol, őket figyeled minden percben.

2016. júl. 1. 10:36
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

olvastad Tolsztoj Anna Karenináját? Hosszú a vakáció, töltsd értelmeesen.

A probléma- noha valószínű itt kamu, tini unatkozása- valódi: ha a kukázott pár boldog lesz, azt a kukázó nem bírja elviselni.

2016. júl. 1. 10:41
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha szeretnéd, akkor örülnél a boldogságának akkor is, ha mással találta meg, és nem veled, de igazából te nem szereted őt, és a mostani párodat sem, csak hajtottad az élvezetet. Majd egyszer talán jön valaki, akit szeretni fogsz, és akkor nem így fogsz érezni.
2016. júl. 1. 10:56
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

Mi az, ha te nem vagy boldog, akkor ne legyen boldog a másik se ?! Na igen, a féltékenység nagy úr... :P Frusztrál, hogy mással boldog. De szerintem, ha újra összejönnétek, akkor megint dobnád, mert akkor már nincsen benne kihívás, hogy újra meghódítsd. Ha van egy kis esze, nem fog visszamenni hozzád. Egyszer már szétmentetek, annak oka volt.

Velem két exem is eljátszotta ugyanezt, és be kell vallanom, eléggé idegesítő, és szánalmas is egyben. Mikor ott volt, akkor kellett volna értékelned, nem most, mikor már nincs.

2016. júl. 1. 11:32
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Ezt tudod ,hogy hívják mi felénk???? SZOPÁS!!!
2016. júl. 1. 12:55
 19/22 anonim ***** válasza:

5ös. Ne általánosíts! Engem pl egy exem se érdekel ilyen téren. Ha boldog annak csak örülök.

Ám pasiba is nyugodj bele sok ilyen van.

2016. júl. 1. 12:56
 20/22 anonim ***** válasza:

"Tudom szánalmas vagyok, de nem tudom elviselni hogy mással működik neki, velem meg nem!"

Egyetértek veled, - ez a te igazi problémád.

De hát van ilyen.

Most kb. annyit tehetsz, mint a férjed 2 éve, amikor elhagytad.

2016. júl. 3. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!