Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani szeretnék, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék, hogy kezdjem el felvezetni a dolgot?

Figyelt kérdés

3éves kapcsolatomat hónapok óta terhesnek érzem, elmúlt a vonzalom minden terén az én részemről, most már tudom, hogy ennek véget kell vetnem. Csak azt nem tudom, h hogy kell szakítani. Mivel kezdjem? Hogy vezessem fel a mondandómat? Azt tudom, h nem akarok veszekedni, mert az csak rosszabb mindkettőnknek. Nyugodt akarok maradni.

A "szeretnék megbeszélni veled valami fontosat..." Vagy ezt már egy ideje el szeretném mondani..." szöveg jó? Tudom, hogy erre nincs jó módszer, de kérlek, segítsetek!

Köszi, 20/L

2016. jún. 27. 00:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sem értek egyet azzal, hogy ragadjon le egy olyan kapcsolatban, ahol nem akarják igazán egymást, pedig már 30 éves vagyok. Én ezért is bontottam fel a házasságom több év után. Egyszerűen vannak olyan emberek, akikbe bele tudunk szeretni max. 3 évre, de vannak olyanok is, akikkel a vonzalom állandóan fennáll és őket tudjuk igazán, folyamatosan szeretni. Én legalábbis így tapasztaltam. Szerintem ezért is van az, hogy az ilyen rövid szerelmű pároknak folyamatosan vannak problémáik, amit kommunikálni kell és megoldani (már, ha meg akarják, mert sokszor szerintem ez tudat alatt megy, hogy ők is érzik nem egymást akarják), míg azoknál, akik igazán egymást akarják, ez fel sem merül, vagy mindig megoldják maguktól.
2016. jún. 28. 14:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező:

azért érdekel a visszajelzés - elmondtad neki? Hogyan reagált rá?

2016. jún. 28. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!