Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani szeretnék, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék, hogy kezdjem el felvezetni a dolgot?

Figyelt kérdés

3éves kapcsolatomat hónapok óta terhesnek érzem, elmúlt a vonzalom minden terén az én részemről, most már tudom, hogy ennek véget kell vetnem. Csak azt nem tudom, h hogy kell szakítani. Mivel kezdjem? Hogy vezessem fel a mondandómat? Azt tudom, h nem akarok veszekedni, mert az csak rosszabb mindkettőnknek. Nyugodt akarok maradni.

A "szeretnék megbeszélni veled valami fontosat..." Vagy ezt már egy ideje el szeretném mondani..." szöveg jó? Tudom, hogy erre nincs jó módszer, de kérlek, segítsetek!

Köszi, 20/L

2016. jún. 27. 00:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
elfáradtam, nem vagyok már veled boldog, részemről lezárom, továbblépek, neked is minden jót.
2016. jún. 27. 00:50
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem értek hozzá, de talán ,hogy már nem érzed azt a tüzet, talán a parázs is elmúlt, és szeretnél új útra menni esetleg talán, és hogy elgondolkoztál, és arra jutottál, hogy a ti utatok nem biztos, hogy közös; de amúgy nem tudom.
2016. jún. 27. 00:58
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
*Ja meg hogy engedjétek el egymást, és akkor esélyt kapni mind a ketten az igazi , teljes boldogságra, vagy nem tudom, még sose szakítottam , 2.vagyok
2016. jún. 27. 00:59
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Mit gondolsz? Te tudsz parancsolni az érzéseidnek? Én nem. Azt érzem, hogy már nem tudok lángolni feléd, elmúlt a szerelem, és úgy érzem, ha benne maradok ebben a kapcsolatban, akkor nem csak magamat csapom be, hanem téged is, arról nem beszélve, hogy elveszem az esélyt tőled, hogy boldog lehess valaki mással. Szeretném lezárni a kettőnk kapcsolatát.
2016. jún. 27. 01:03
 5/12 Mivanveletek? ***** válasza:
ŐSZINTÉN!!Nagyon nehéz Őszintének lenni,mert az kérdéseket vonhat maga után,amikre válaszolni kell..És az fájhat,nem csak Neki,hanem még magadnak is..De megéri!!
2016. jún. 27. 01:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Légy közvetlen, rövid, tömör, lényegretörő. Ne beszélj feleslegesen sokat (az meg me jusson eszedbe, hogy "bocs, nem akarlak megbántani" dolog).

31/F

U.i.: nem te ellened írom, csak férfi szemmel tudom azt mondani, hogy az a legrosszabb, ha valaki köntörfalaz és a "nem akarlak megbántani" szavaktól csak rosszabb lesz.

2016. jún. 27. 06:20
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Mégis mit vársz? 3 év után ugyan azt akarod érezni mint az elején? Elárulom, nem fogod, és ez a következő kapcsolatodban is így lesz. Úgy látszik, te még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra, nincs olyan szinten az érzelmi intelligenciád, és ezt nem bántásból mondom, csak fiatal vagy. Ha meg valami nem jó a kapcsolatban, akkor azt meg kell beszélni, közölni kell a másikkal, és nem magadba fojtani, hogy hónapok múlva emiatt kidobd a srácot.
2016. jún. 27. 07:55
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó, veled nagyon nem értek egyet, mert nagyon nincs igazad.

Mindenki életébe eljön az akit nem fog 'megunni' hanem minden jo lesz 10-20 év múlva is. Miert ragadjon le egy olyan kapcsolatban, ahol nem érzi jol magát, es meg szexuálisan se kívánja a párját? Szerinted ezt meg lehet oldani beszélgetéssel? Csak meg több probléma lenne belőle.

20 évesen meg elég fiatal a kérdező, nem kell leragadni egy olyan kapcsolatban ami nem ad neki semmit.

En is hasonló okok miatt szakítottam, eleinte nagyon bántam, de mar rájöttem hogy jobb igy es kinyílt előttem az élet :) Mondjuk másik part azóta nem talaltam magamnak, de megtanultam boldognak lenni egyedül es ez nagy szo :)

18/L

2016. jún. 27. 09:55
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó előtti vagyok: fiatalok vagytok még, érzelmi intelligenciátok nulla. Az rendben van, hogy megunta, nem kívánja, és elhagyja. De ez nem hirtelen alakul ki, ez egy folyamat, ami fokozatosan, problémákból építkezik és alakul ki. Ha akkor nem söpörte volna a problémákat a szőnyeg alá, leültek volna és kommunikáltak volna, akkor lehet nem itt tartanának. Az a legkönnyebb megoldás, hogy ha valami rossz, akkor elmegyünk, ott hagyjuk, keresünk helyette másikat. Ez gyávaság. Nem hiába voltak együtt 3 évet, biztos volt szerelem, csak gondolom mikor érezte hogy alábbhagyott a láng, nemhogy tett volna ellene, inkább annyiban hagyta.
2016. jún. 27. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Abban igazad van, hogy a problémákat meg kell beszelni, kedves utolsó, de a problémák megoldásához mindig ket ember kell.

Az en esetemben például es nagyon sokat tettem a kapcsolatert, de mivel a volt barátomat nem érdekelte, igy teljesen elhidegültem tőle.

Viszont vannak kapcsolatok, ahol alig ha vannak problémák, azok az igazán jo kapcsolatok, fölösleges egy olyanban benne maradni ahol hetente valami vita van. Tapasztalat.

2016. jún. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!