Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani szeretnék, hogy kezdjem el felvezetni a dolgot?
3éves kapcsolatomat hónapok óta terhesnek érzem, elmúlt a vonzalom minden terén az én részemről, most már tudom, hogy ennek véget kell vetnem. Csak azt nem tudom, h hogy kell szakítani. Mivel kezdjem? Hogy vezessem fel a mondandómat? Azt tudom, h nem akarok veszekedni, mert az csak rosszabb mindkettőnknek. Nyugodt akarok maradni.
A "szeretnék megbeszélni veled valami fontosat..." Vagy ezt már egy ideje el szeretném mondani..." szöveg jó? Tudom, hogy erre nincs jó módszer, de kérlek, segítsetek!
Köszi, 20/L
Légy közvetlen, rövid, tömör, lényegretörő. Ne beszélj feleslegesen sokat (az meg me jusson eszedbe, hogy "bocs, nem akarlak megbántani" dolog).
31/F
U.i.: nem te ellened írom, csak férfi szemmel tudom azt mondani, hogy az a legrosszabb, ha valaki köntörfalaz és a "nem akarlak megbántani" szavaktól csak rosszabb lesz.
Utolsó, veled nagyon nem értek egyet, mert nagyon nincs igazad.
Mindenki életébe eljön az akit nem fog 'megunni' hanem minden jo lesz 10-20 év múlva is. Miert ragadjon le egy olyan kapcsolatban, ahol nem érzi jol magát, es meg szexuálisan se kívánja a párját? Szerinted ezt meg lehet oldani beszélgetéssel? Csak meg több probléma lenne belőle.
20 évesen meg elég fiatal a kérdező, nem kell leragadni egy olyan kapcsolatban ami nem ad neki semmit.
En is hasonló okok miatt szakítottam, eleinte nagyon bántam, de mar rájöttem hogy jobb igy es kinyílt előttem az élet :) Mondjuk másik part azóta nem talaltam magamnak, de megtanultam boldognak lenni egyedül es ez nagy szo :)
18/L
Abban igazad van, hogy a problémákat meg kell beszelni, kedves utolsó, de a problémák megoldásához mindig ket ember kell.
Az en esetemben például es nagyon sokat tettem a kapcsolatert, de mivel a volt barátomat nem érdekelte, igy teljesen elhidegültem tőle.
Viszont vannak kapcsolatok, ahol alig ha vannak problémák, azok az igazán jo kapcsolatok, fölösleges egy olyanban benne maradni ahol hetente valami vita van. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!