Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtat valamit a dolgokon?
Figyelt kérdés
Hali! Röviden a történet annyi hogy szeretek egy nőt,nem akarok lemondani róla de le kell,mert ő más karjába vágyik,másnál keresi a boldogságot.Igyekeztem mindent megtenni kettőnkért,ám a legjobb is amit tehettem,kevésnek bizonyult.eljutottam arra a pontra hogy lemondok róla,elengedem,elfelejtem és tovább lépek,sajnos azonban nem könnyű lemondani arról és elengedni azt aki a legtöbbet jelenti az életében az embernek,viszont ahogy a dolgok állnak más választásom nem marad meg kell tennem a legvégső lépést :( Ami a helyzetben mégis legrosszabb az a tehetetlenség érzése,mikor szeretnék tenni valamit,megpróbálni a lehetetlent is ha kell. Ha elé is állnék és kitárnám a szívemet ahogy még soha talán változtatna e még bármin is? Vagy pusztán szánni valónak tartaná,annyit meg nem ér az egész hogy a méltóságomat is feladjam.Mi tévő legyek,hogy mentsem a menthetőt,menthetőe még,vagy idelye feladni és férfiasan emelt fővel tovább kell lépni?2016. jún. 22. 14:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem tartsd meg a maradék büszkeséged, sokkal jobban fog tisztelni. Rettenetesen nehéz, belátom, de később majd hálás leszel magadnak érte.
Ha nem szeret, bármennyire is lealázod magad, csak még jobban eltaszítod magadtól. Legalább békében váljatok el.
2/3 anonim válasza:
Most ezt nem értem. Együtt vagytok? Ez egy kapcsolat vagy csak ismerkedtek? A méltóságod attól még meg marad, hogy színt vallasz, miért szánna?
3/3 A kérdező kommentje:
Is is,együtt is vagyunk meg nem is. Elég Bonyolult a szitu,gyakran találkozunk,közös programokat csinálunk,utazgatunk,szórakozunk,beszélgetünk,meghallgatjuk,vigasztaljuk,felviditjuk,biztatjuk egymást,minden szép és jó lenne ha nem lenne a másik pasi,akiért oda van,őt szereti,noha az külföldön dolgozik,alig találkoznak,alig beszélnek,alig ismerik egymást,és nyakam rá hogy vissza vágyik a volt feleségéhez és gyerekeihez,dehát neki ő kell,velem szeret lenni,velem érzi jól magát,engem engedett olyan közel magához mint még senki mást,mégis a másikba szerelmes,szemmel láthatólag játszik vele mint macska az egérrel,engem hiányol,engem keres ha bármi baja van,vonz magához ugyanakkor eltaszit magától!Érthetetlen,nem akartam bele szeretni mégis megtörtént,se a szerelemre nem voltam felkészülve,se arra nem vagyok hogy vessek véget neki!
2016. jún. 22. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!