Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem reagál az üzenetemre, nem hív, nem ad jelt magáról?
Három hónapja vagyunk/voltunk együtt a párommal.
Négy napja még meglepett azzal, hogy eljött hozzám, úgy hogy nem tudtam róla és utána normálisan váltunk el, este még jó éjt üzeneteket is írtunk egymásnak, ahogy minden nap. Semmi jele nem volt annak, hogy baj lenne.
Pénteken én írtam neki, hogy milyen napja van. Nem reagált... Aznap éppen cégbuli volt, nem is vettem fel a dolgot, gondoltam úgyis ír, ha hazaért, vagy hív, mivel minden nap szokott. Hát nem írt.
Tegnap megint írtam neki, hogy milyen volt a buli. És azt írta vissza rá, hogy érdekes. Kérdem miért? És csak egy szavat írt...az exe nevét (akivel egy cégben dolgozik)...semmi mást. Azután a kérdésemre, hogy ez mégis mit akar jelenteni, nem reagált.
Ma is írtam neki, hogy most akkor mégis mi van, haragszik rám vagy miért nem ír/hív? Erre sem reagál.
Tudom, hogy akkor ennek itt a vége és minden bizonnyal újra összejött az exével. Csak nem értem, hogy olyan nehéz lenne elmondani, vagy, ha bármennyire is utálom, egy sms-t írni, hogy végeztünk?? Minden nap rengeteget írtunk, beszéltünk, találkoztunk és egyik pillanatról a másikra, semmi jelét nem mutatva ezt csinálja velem?
Legszívesebben felhívnám, vagy írnák neki egy sms-t, hogy mégis mit gondolok és hogy akkor most már ne is válaszoljon többé, ha akar ha nem....
De lehet nem túl jó ötlet. Inkább csendben maradjak? És hagyjam a "Haragszol rám?" kérdésemet megválaszolatlanul és lépjek tovább? Azt kellene tennem, de bennem van az hogy hogyan képzelte ezt és úgy megmondanám neki a magamét! Annyira mérges vagyok és csalódott...
A helyedben a következőt tenném:
Megírnám neki, hogy borzasztóan rosszul esik a minősítése, és bármi is a helyzet, szeretném tudni, mert a jelenlegi állapotnál minden jobb. Elmondanám, hogy elutasítva érzem magam, és legalább az elmúlt hónapokra tekintettel igazán jólesne, ha őszintén megvilágítaná számomra a helyzetet.
ÉRZÉSEKET írnék: hogy bizonytalan vagyok, nem értem az egészet, rosszul esik, hogy nem válaszol.
NEM kezdenék el kombinálni, a saját feltételezéseimre reagálni, hanem azt igyekeznék tisztázni, hogy mi a helyzet valójában. Szerintem magyarázathoz mindenképpen jogod van.
Mekkora tuskó az ilyen, tudod ki írna neki.
Ne várj rá, lépj tovább.
Magát minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!