Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybarátom az exeit nézegeti, meg beszélget velük és aztán panaszkodik velem, miért?
Fiú vagyok, van lánybarátom. Nos ő járt srácokkal, át is verték. Aztán ha beszélgetett velük utólag, csak felidegesitette magát a srácokon. Mondtam, hogy szakítsa meg a kapcsolatot az exekkel, ha csak felkapja rajtuk a vizet, szakadjon le róluk. Nehezen értette meg, olykor megszakította, aztán megint dumált velük.
Aztán kapom ezekről az infókat, amit unok már lassan.
Arról panaszkodik nekem, hogy az exe kivel jött össze, exe összejött megint az exével stb.
Minek nézi már nagyon hosszú ideje a volt barátját, ha ő is tudja és mondja, hogy nem menne vele, mert már nem bizik benne és csúnyán hazudott neki a srác, átverte stb. ?
Egészben azt nem értem, hogy a lánybarátom randizik most egy sráccal, akkor minek nézi az exét? Sőt még kapcsolatban is a volt pasijait szokta nézni. Nem tud lekattani.
Ő randizgathat, de a volt barátai nem?
Másnak is vannak ilyen ismerősei? Ezt a viselkedést megtudná valaki magyarázni?
Mondjak jobbat?
A jelenlegi barátnőm szakasztott így tesz. Ez első exe a "legjobb" barátja, a második meg zaklatja, még sem tiltja le zsigerből. Nos, ahogy én látom, ez a női jóakarat/adokmégegyesélythogymegmutasdjobbembervagy/naivitás keveréke.
Emellett szüksége van a pozitív megerősítésre (mindenáron), hogy kell valakinek. Valószínűsítem, h ismerősöd önbecsülése nem túl magas fokon áll, igaz?
És igen, végtelenül idegesítő, hogy ezt tőle végig kell hallgatnod.
Megmondtad ezt neki, hogy nem vagy lelki lábtörlő?
Esetleg érzel valamit iránta?
26/F
Mindig megszoktam neki mondani, hogy mit miért mondanak a srácok, meg gondolj arra mit tett veled, meg 4574833893523 esélyük volt, mégse éltek vele.
Megfogom mondani neki, ha talizok vele. Fiú vagyok, nem a lánybarátja.
Gondoltam erre én is, hogy alacsony neki az önbizalma, de ő azt mondta, hogy csak mindenkiben a jót látja, ezért van az, hogy könnyen le lehet kenyerezni szavakkal.
Érzek-e iránta? Annyit, hogy felidegesít, mikor beszél ilyenekről, egyébként nem.
Jah, valószínűleg az önbecsülése tré.
Szerintem azért nézegeti az exeit, hogy tudja szapulni őket meg a nőiket, ezáltal saját magát föléjük helyezi, amivel a sérült önbecsülését igyekszik helyreállítani. Sok értelme nincs a dolognak. A pasijai nem szoktak ezért szólni neki, vagy nem tudnak róla?
A helyedben megmondanám neki, hogy csak akkor találkozok vagy beszélek vele, ha nem jön ezekkel az idegesítő témákkal, mert unalmas már, és nem akarok ezekről hallani. Lehet, hogy besérül, de majd rájön idővel. Ha megígéri, hogy nem beszél róluk, aztán mégis megteszi, akkor figyelmeztetném elsőre, ha megint kezdi, akkor faképnél hagynám, hadd gondolkodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!