Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszünk 3 évesek a barátommal mégis bizonytalan vagyok, mit tegyek szerintetek?
Az első válaszolótól kérdezném hogy neked mennyi időbe telt túllépni rajta?? És ki kezdeményezte a szakítást??
Meg még az is elég rossz hogy közös a baráti társaságunk, és ha szakítanánk akkor az nagyjából azt jelentené hogy az összes barátomat elvesztem (kivétel a 2 legjobb barátnőm).
20 evesen ismertem meg eletem elso szerelmet (na jo, az ovis/iskolas szerelmek nem tartoznak ide) szoval az igazi nagy, mindent elsopro szerelmet (sexben is o volt az elso)
harom gyonyoru evet voltunk egyutt, abbol az utolso kettot egyutt is eltuk, minden nagyon szuper volt, gyonyoru helyeken jartunk a vilagban de egyszer eljott a pillanat amikor mar nem ereztem azt a langolo szerelmet
hazautaztam latogatoba 2 hetre es megismerkedtem egy fiuval es ugy ereztem szerelmes lettem bele, persze komolytalan volt a fiu, labdaba se rughatna az elso pasi mellett, de mikor felgyult bennem az uj szerelem ereztem hogy ennek a masiknak mar vege
par honapra ra szakitottunk, eszmeletlen fajdalmas volt, sirtunk mindketten de szerencsere nagyon felnott modon, tiszteletben tartva a dontesemet elfogadta hogy vege es megbeszeltuk, hogy az a legjobb ha minden kapcsolatot megszakitunk, mert igy lesz a legkonnyebb mind2onknek
hazakoltoztem es baratnok/buli/fanta-val vigasztaltam magam
talan egy ev telt el mire ujra ratalaltam a nagy ore, aztan azota meg 2 masikra, es 9 eve elek boldog kapcsolatban azzal akit utoljara talaltam meg mint vilagmegvalto szerelem
nala, marmint a mostani paromnal is elmult mar az a gyomorbizsergeto szerelem ami atalakult egy sokkal szorosabb, erosebb szeretetbe, ugy erezzuk egyutt akarunk megoregedni, az elso szerelmemnel (sot a masodiknal sem) nem ereztem azt, hogy le tudnam vele elni az eletem
nem tudom mit tegyel, a te eleted, de barhogy is dontesz, jol gondold meg
ha a szakitas mellett dontesz keszulj fel hogy nagyon fajdalmas lesz, de a fajdalom idovel elmulik
en mar kozelebb vagyok a 40hez es eletem elso szerelme mar csak egy kedves emlek, ami megmosolyogtat, de mar nem erzem a fajdalmat amit akkor ereztem, mikor kimondtam, hogy vege
szerintem eleg onzonek kell lenned es csakis a sajat erdekeidet tartsd szem elott, barhogy dontesz is, mert ha azert maradsz vele, mert szegeny milyen rossz neki es hogy sir, akkor abbol csak szenvedes lesz!
Elárulok egy titkot. Ha összejössz egy másik sráccal, 3 év múlva vele is ugyan ez lesz. Nem fogod érezni a gyomrodban a pillangókat, elmúlik a rózsaszín köd. Kérdés, hogy vagy-e olyan érett szellemileg, hogy felfogd, ez nem vminek a vége, hanem vminek a kezdete. Ennyi erővel 3 évente új párt kereshetne mindig magának az ember. Ez a baj veletek nőkkel, hogy érzelmi alapon működtök és mindig azt akarjátok a kapcsolatban érezni, amit a legelején. Nem fogjátok azt érezni, akárkivel is vagytok. Minél jobban megismered a másikat, annál jobban megszokod hogy ott van, az életed részévé válik és elmúlik az újdonság varázsa. De egy sokkal mélyebb dolog jön létre, a másik iránti tisztelet, mély szeretet, ami szerintem sokkal erősebb és jobb érzés mint a szerelem. Nálunk a bnőmmel legalábbis így van. És lehet, hogy még mindig szerelemmel szereted, csak nem azzal amivel az elején és ez téged összezavar.
Bár az hogy a szexet nem kívánod vele, az nem annyira jó...
3# eloszor en kezdemenyeztem , de o helyeselte a dolgot. New igazan remlik. Regen volt, de annyi hulyeseget csinalt meg 2-3 alkalommal szakitottunk is 2-3 hetekre, hogy nem hianyzott. Ket hetre ra Egy diszkoban kavart valakivel en pedig jol ereztem magam toluk masfel meterre a baratnoimmel. Es azzal akivel megcsalt. Persze a csaj akivel megcsalt az sokkal mergesebb volt ra es feltekenyebb.. leontotte oket borral aztan ramfogta.:D gondolhatod h hulyenek neztek.
De en orultem h szabad lettem. Es kibontakozhattam. Megtudtam ki vagyok egyedul es jo volt.
Nem bantam meg ketto percre sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!