Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elhagyott, mert még nem voltam nővel, miért?
Figyelt kérdés
Ő 19 én 21 vagyok. Szerintetek miért van ez? Ő már tapasztalt.2016. jún. 4. 15:07
1/8 anonim válasza:
Mert hülye, erre nem lehet mást mondani.
2/8 anonim válasza:
Azt a mindenét :DDD Hát ezen most sírjak vagy nevessek? :DD Mekkora egy nyomorék :D :D
3/8 anonim válasza:
Buta csaj,,Minthogy betanított volna olyanra ami az ő igénye. :D
4/8 anonim válasza:
Manapsag a nok nagy álma: 2-3 évvel idosebb pasi, mivel igy mincsenek "generacios", illetve gondolatbeli kulonbsegek es tudnak egyutt gyerekesen hulyulni.
Tovabba emellett a pasi legyen tapasztalt.
En baratom ket evvel idosebb mindossze, de siman elhinnem hogy van koztunk 10ev az alapjan ahogy viselkedik velem es amennyire tapasztalt. Lehet ugy velte a baratnod hogy ha o lenne az elso ugy is elhagynad, mert a pasik nagy resze a fel varost megfekeli mielott kikotne a szerelem szigeten. Beszeljetek meg szerintem ha még van mit.
5/8 anonim válasza:
Furcsa. Valamelyikötök nem komplett. Vagy ö vár töled sokat vagy te rinyálsz neki állandoan és abbol van elege.
6/8 anonim válasza:
Mert ő is szűz volt és azt várta hogy valaki őt is megtanítja.
7/8 anonim válasza:
Mert 19 évesen már vannak bizonyos igényei, amit egy szűz kisfiú, aki még sose rakta be, egyértelmű nem tud teljesíteni + nem akar ilyen "betanításra" időt fecsérelni...
8/8 anonim válasza:
A következő barátnődnek ne mondd el,hogy nem voltál még nővel, sokan elvárják,hogy tapasztalt legyen a fiú vagy férfi, de közben a legtöbbjük ágyban nyújtott teljesítménye kimerül abban, hogy hanyatt fekszik, szétteszi a lábát, és elvan az ember alatt. Normálisan lovagolni sem tud némelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!