Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis mennyire volt beteges az ex-barátomtól?
5 évig voltunk együtt, 3 évig együtt is éltünk. Én 24, ő 25 éves.
Rengeteg közös ismerősünk van és egy városban is lakunk ezért sokszor összefutunk sajnos.
1 hete házibuliba mentem, ahol ő is ott volt. Amióta tudja h van barátom nagyon bunkózik. Összevesztünk a buliban, ő erre elvette a telefonomat és Facebookon letiltotta a mostani páromat, kitörölte a közös képeinket és a telefonszámát!!! Pusztán féltékenységből. És ekkor még nem volt részeg, közel sem.
Nem tudtam hogy ő is ott lesz, amikor megláttam, majdnem sarkon fordultam és elmentem. De úgy voltam vele, hogy egy kicsit maradok aztán lelépek. Nem keresem a társaságát, a szakítás után soha nem írtam neki, mindig ő írt rám hogy mi újság, stb. Az ilyen kényszer beszélgetéseket próbáltam rövidre zárni hogy ő is és én is felejtsünk. Fél éve mentünk szét, a barátommal 2 hónapja vagyok együtt.
Én ezt nem értem,hogy tudta elvenni a telefonodat,illetve miért hagytad neki??
Nem volt ott senki,hogy segítsen neked???
nem vagyok annak a híve,hogy tiltsuk töröljük egymást szakítás után.de szerintem a te esetedben jobb lenne, mindkettőtöknek . nem tudna írogatni neked,nem látna a közös képeiteket az új barátoddal..
amúgy ez tényleg nem normális viselkedés,hogy elveszi a telefonod és akkor ott törölget benne. biztos nehéz 5 év után elengednie, de ha már a szakítás mellett döntöttetek,akkor benne van a pakliban,hogy új kapcsolatotok lesz.jelen esetben neked.
4 hónapot voltál szingli utána,szóval nem is mondanám,hogy olyan váratlanul kellett hogy érje őt.
az én exem már azon a héten összejött valakivel,amikor szakítottunk.az tényleg fájt. de több hónap után már érthető.. úgyhogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod.
hagyd, idióta, aki nem tud uralkodni magán. a barátod gondolom nem sértődött meg, ha elmagyaráztad neki, hogy az exed csinálta a baromságokat.
kaki, hogy közös a társaság, de előbb utóbb ő is túl fog lépni. a helyedben nem kerülném azokat az embereket, akiket szeretek csak őmiatta. nézd levegőnek, a személyes cuccaidat meg ne hagyd előtte :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!