Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy szerelmesek voltatok a párotokba, de mégis szakítottatok?
Figyelt kérdés
Én még sosem szakítottam úgy, hogy szerelmes voltam. Viszont most erősen gondolkozok rajta... de egyelőre nem tudom megtenni, pedig már nem nagyon bízom benne, eljátszotta a bizalmamat.2016. máj. 20. 16:19
1/8 anonim válasza:
Igen.
Hosszú első kapcsolat, nagyon mélyen szerettem, de rossz volt már a kapcsolat, mert mások voltak az igényeink, meg is csalt, de tudom, hogy ő is szeretett.
Ő sem bírt kilépni, meg én sem, rengetegszer próbáltuk elengedni egymást mire sikerült.
Még most is szeretem, pedig van párom, akit szintén szeretek.
2/8 anonim válasza:
Szerelmes voltam, de tudtam, hogy szr ez úgy, ahogy van. A szerelem sokszor édes kevés, főleg, ha nem kölcsönös, vagy nem ugyanazon a szinten viszonzott.
3/8 anonim válasza:
Nagyon sok mindenben különböztünk, viszont tiszteltük egymást és soha nem bántottuk a másikat azért ami. Ergo a kapcsolatunk nem romlott meg (a mai napig számíthatunk egymásra), egyszer csak úgy döntöttünk, hogy mindketten vágyunk arra, hogy olyannal legyünk, aki jobban hasonlít ránk. Elég fájdalmas szakítás volt.
5/8 anonim válasza:
Iszonyúan féltékeny volt,egy energiavámpír,csak elvett tőlem és belőlem,beláttam h ez így nem A szerelem.Nagyon szerettem,de elpusztított.
6/8 anonim válasza:
Igen volt sajnos...engem hagyott el a parom pedig nagyon szeretjuk egymast..csak sajnos o nem tudja megadni amire en vagyom es ezmiatt szetvaltak utjaink..egyenlore..de en erzem h a sors meg osszesodor bennunket!
7/8 anonim válasza:
Mi nemrég szakítottunk. mingketten nagyon szerelmesek vagyunk egymásba. 6 és fél éves kapcsolat. Az oka pedig a nemzetiség. Nem fogadták el a szüleim és a család.
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. 6 és fél éves kapcsolat VOLT. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!