Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert nem tudok továbblépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudok továbblépni?

Figyelt kérdés

2 hónapja mar hogy szakítottunk, nem is látjuk egymást mivel máshol lakunk, es neki van is mar uj barátnője. Mostanában néha beszélgetünk, legtöbbször pedig o ir rám, pont akkor amikor mar nagyon jol vagyok, mintha megerezne, es visszarantana a sotetsegbe.

Nem igazán tudom magam lefoglalni se, dolgozom, de sok az üres járat, mikor ra gondolok. Járok bulizni, de senkit nem találok aki tetszik.

Egyszerűen nem tudom mit kezdjek az életemnek, elvesztettem a céljaim, nincs semmi motivaciom es nagyon sokszor sírok utána, holott o mar nem gondol kicsit sem ugy rám.

Mit tanacsoltok? Mar nagyon el vagyok keseredve.

18/L

2016. jún. 1. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert ledobtad a vasmacskát a tengeren és nem AKARSZ mozdulni semerre.
2016. jún. 1. 11:44
 2/9 A kérdező kommentje:
De en akarok, tényleg mást se szeretnek jobban, mint elfelejteni, vagy hogy legalább ne érdekeljen, de nem tudom ezt megtenni valamiert nem megy.
2016. jún. 1. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
És, ha tudod, hogy őt nem érdekled, akkor miért nem tudod feledni? Nekem is volt barátnőm aki elhagyott és mikor arra gondoltam, hogy őt nem érdekeltem, nem érdeklem, akkor mégis elindult bennem valami, hogy na akkor annyit sem érdemel, hogy rá gondoljak többet.
2016. jún. 1. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem is teszel semmit azért, hogy továbblépj. Te magad is írtad, hogy simán ki tudnál ebből mászni, de akkor rádír. Szakíts meg minden kapcsolatot az exszel, tiltsd le, töröld le, mondd el neki, hogy nem akarsz vele tovább kommunikálni, mert így jó.

Ennyi.

Az élet majd halad tovább, az emlékére pedig por telepszik.

The End

2016. jún. 1. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
4-nek igaza van, ne siránkozz, tiltsd le és ne levelezgess vele. Eleve minek ír, ha már nem érdekled? Normális ember nem irkál az exeinek, akiktől nem akar semmit.Lépj tovább, fiatal vagy rengeteg lehetőség áll előtted, inkább sportolj, kösd le magad az üres járatok helyett.
2016. jún. 1. 13:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat, próbálkozom nagyon, remelem egyszer menni fog.
2016. jún. 1. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Szakítsd meg vele a kapcsolatot hidd el sokkal jobb lesz úgy idővel!
2016. jún. 1. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha gondolod én segítek elfelejteni. :D

A viccet félretéve normalis vagyok xD ha gondolod írj privátot.

20/F

2016. jún. 2. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok bocs tapintatlan bunko voltam.

Találj egy hobbit az nekem is sokat segített.

Egy nap pedig találsz olyat aki viszonozza a szeretetedet.

20/F

2016. jún. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!