Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok továbblépni?
2 hónapja mar hogy szakítottunk, nem is látjuk egymást mivel máshol lakunk, es neki van is mar uj barátnője. Mostanában néha beszélgetünk, legtöbbször pedig o ir rám, pont akkor amikor mar nagyon jol vagyok, mintha megerezne, es visszarantana a sotetsegbe.
Nem igazán tudom magam lefoglalni se, dolgozom, de sok az üres járat, mikor ra gondolok. Járok bulizni, de senkit nem találok aki tetszik.
Egyszerűen nem tudom mit kezdjek az életemnek, elvesztettem a céljaim, nincs semmi motivaciom es nagyon sokszor sírok utána, holott o mar nem gondol kicsit sem ugy rám.
Mit tanacsoltok? Mar nagyon el vagyok keseredve.
18/L
Mert nem is teszel semmit azért, hogy továbblépj. Te magad is írtad, hogy simán ki tudnál ebből mászni, de akkor rádír. Szakíts meg minden kapcsolatot az exszel, tiltsd le, töröld le, mondd el neki, hogy nem akarsz vele tovább kommunikálni, mert így jó.
Ennyi.
Az élet majd halad tovább, az emlékére pedig por telepszik.
The End
Ha gondolod én segítek elfelejteni. :D
A viccet félretéve normalis vagyok xD ha gondolod írj privátot.
20/F
Az előző vagyok bocs tapintatlan bunko voltam.
Találj egy hobbit az nekem is sokat segített.
Egy nap pedig találsz olyat aki viszonozza a szeretetedet.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!