Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ennyi idő után jöttem rá, hogy ő kell?
1 évig voltam együtt a volt barátnőmmel. Az utolsó félévben együtt laktunk. Szakítottam vele hirtelen felindulásból még szeptemberben de hónapokig jóban voltunk utána mert kb minden nap kerestem. Aztán úgy éreztem jobb ha nem beszélünk többet. Összejöttem egy lánnyal pár hónap múlva, gyorsan össze is költöztünk, úgy éreztem igy lesz jó. Az exemmel már fél éve nem beszéltem de nincs nap hogy ne jutna eszembe, nagyon hiányzik. Rájöttem, hogy nekem ő volt az igazi de nem tudom hogy mit csináljak. Semmit nem tudok róla, Fb-on semmi aktivitás, személyesen talán ha 2x láttam idén.. Hülyeség miatt dobtam meggondolatlanul. Úgy éreztem nem vagyok szerelmes de már máshogy látom és érzem a dolgot. Mit csináljak? Valaki járt már így, hogy ilyen sok idő után is érzett az ex iránt? Ő 30 éves amúgy.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!