Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi evek alatt szunet? Ujra visszatalalunk egymashoz? Tovabb lent!
Sziasztok! A parom es koztem egy ev van. En most megyek szeptembertol egyetemre, o sajnos csak jovore vegez a gimiben. Az egyetem ket oranyi buszozasra van a varosunktol. Ez a legkozelebbi igy is.
Nagyon szerelmesek vagyunk es szeretjuk egymast, mindketten ugy erezzuk, hogy ez mas, es hogy ez orokke tart. Egy eve vagyunk egyutt es fel eve fekudtunk le, mindkettonknek az elsok vagyunk. Mindent megbeszelunk, szerintem pont idealis volt, hogy kivartuk a fel evet a szexhez, es az sem ugy telt el, hogy jajj mar mikor fekszunk le, hanem tudtuk hogy varnunk kell, es nagyon jol elvoltunk addig is, elotte is rengeteget beszelgettunk.
Azonban a napokban a baratom felhozta, hogy ha elmegyek egyetemre probaljuk meg folytatni, de ha sokat veszekedunk inkabb fejezzuk be es eljuk ki magunkat. Ha az igaziak vagyunk egymasnak ugyis visszatalalunk egymashoz. Tehat o ugy erti, hogy inkabb most bulizzuk ki magunkat, mint hogy majd akkor jusson eszunkbe mikor gyerekeink lesznek. O olyan lazan fogja fel, mikor rakerdeztem azt mondta, hogy talan azert fogja fel ilyen konnyen, mert tudja, hogy vegul ugyis egymasra talalunk. Ha belegondolok igaza van, de en nem tudok nelkule elni es csak ugy elengedni. Tudom, hogy soha tobbet nem engednek olyan kozel magamhoz senkit es hogy csak ot varnam. De azzal is tisztaba vagyok, hogy mindenkeppen ez lesz a vege.
Szerintetek van ra esely hogy ujra osszejojjunk egy ilyen jellegu szunet utan? Pl egy ev lenne, mert addigra vegez a gimivel. Vagy csak azert mondja mert ki akarja magat elni, es azert legyen egy tartalek neki? Nekem nincs ilyen elvarasom, hogy kieljem magam, de erre azt mondta hogy minden hetvegen hazajonnek hozza es egyutt lennenk, mig a baratnoim jobbnal-jobb bulikba mennenek, es egy ido utan en is szeretnek menni, es egyre kevesebbet lennenk egyutt. Bocsi ha hosszu lett es hogy ekezetet nem irtam, csak telefonrol vagyok. 19/L vagyok a parom pedig 18/F. Esetleg hasonlo torteneteket is meselhetnetek, koszonom elore is!
Sziasztok! Nagy unalmamba es maganyomba feljottem es visszaolvastam ezt a kerdest, es tenyleg nagyon naiv voltam :D
Ha erdekel valakit hogy alakult a tortenetunk, akkor elmeselnem :D szoval azt kell mondanom igazatok is volt meg nem is. Igy tobb mint egy es fel ev utan irom, hogy meg mindig ot szeretem. De mar egy es fel eve nem vagyunk egyutt, vicces nem? Szakitottunk par honappal a kerdes kiirasa utan, es en hiaba jottem egyetemre, hiaba ismerkedtem, nem tudom ot elfelejteni. Azota randizgattam mar sokat, de minden randi vegen itthon mar ra gondoltam. Ez a szivas:) sose leszunk mar egyutt ujra, egyszer megprobaltuk, akkor megjobban bebizonyosodott hogy egy szemet. En szakitottam vele emiatt, o azota is keres neha, de soha tobbet nem adok mar neki eselyt. Varom a csodat hogy egyik reggel ugy keljek fel, hogy ki ez a se*fej, szanalom.
Hat ennyi roviden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!