Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után barátság?

Figyelt kérdés

Szerintetek van esély arra, hogy normális maradjon a viszony a szakítás után?

Az exem bármikor számíthat rám, én viszont csak sértődöttséget és durcás stílust kapok a részéről. Teljesen kifordult önmagából. Igaz, még friss a dolog, de közös megegyezés volt, ő is elfogadta, hogy nem megy együtt. Hagyjam a fenébe az egészet?

2016. máj. 15. 12:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Itt válaszolok privát helyett.

A szakítás oka teljesen mindegy.

Amúgy lehet, h igazad van, nem tudja elfogadni a szakítást.:(

2016. máj. 15. 12:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nem tudta elfogadni a szakítást. Mindenki máshogy küzd meg az ilyesmivel, és egyáltalán nem biztos, hogy neki van igénye arra, hogy ti jóban legyetek később. Van, akinek ez nem megy.
2016. máj. 15. 14:08
 13/19 A kérdező kommentje:

Oké, de ő akarta. Na, mindegy.

Köszi azért. :)

2016. máj. 15. 14:25
 14/19 Szergej55 ***** válasza:
Hagyd a csudába, hidd el, hogy mindenkinek jobb úgy.
2016. máj. 15. 15:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Okés.:(
2016. máj. 15. 15:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt a helyzet velem is. Nem tudtam elfogadni a szakítást, miután elhagyott. Megviselt a dolog, most is megvisel. Nem igazán lehet ezt már normális viszonnyá alakítani szerintem. Nemtom mi lehetett a szakítás oka, de ha nem akarod, hát ne mondd el :)

Közös megegyezés volt és a pasid is elfogadta a szakítást... Hát csak ez nem így megy, ahogy mondják. Persze hogy elfogadja valaki a szakítást büszkeségből. Ki akarna együtt lenni valakivel, aki már nem akar együtt lenni? Ez még logikus is. Csak az emberi érzések nem működnek ennyire logikusan. Sértődöttség és durcás stílus, pontosan az, ami várható ilyenkor szerintem. És valahogy ezt is tartom természetesnek.

Hagyjad a fenébe az egészet? Ezt akarod, hagyni a fenébe? Mit akarsz pontosan? Barátságot, ha jól értem. De ez nem megy szerintem. Ha együtt vagy valakivel, szerelmesek vagytok, majd te azt a valakit elhagyod, hiába nyújtasz felé barátságot, számára ez egy rohadtul fájdalmas valami lesz. Szembenézni azzal, ahogy továbblépsz majd, más pasival vagy, miközben ő még emlékszik rád, hogy milyen volt veled. Ez nem barátság, hanem valamiféle kegyetlenkedés, legalábbis én ezt éreztem hasonló helyzetben. Persze az is rossz érzés, ha nincs barátság köztetek már. Mindenképpen rossz, kérdés hogy kinek melyik a rosszabb.

Teljesen kifordult önmagából. Igen, ez várható volt. Hát biztos nagyon szeretett. A közös megegyezéses szakítás sem lehetett annyira közös, szerintem te akartad, ő érezte rajtad, hogy akarod és ettől lett közös szakítás. A barátságot lehet azért hozta fel ő, mert vagy udvarias akart lenni, vagy nem tudta mit akar még és milyen érzés lesz neki.

Kérdező, ez nem ilyen csiki-csukis játék. Átlépsz valakivel egy új állapotba (párkapcsolatba), majd visszalépsz az előző állapotba, ami régen volt (azaz baráti viszony). Nem lehet az emberi dolgokat, érzéseket, szerelmi dolgokat, úgy kezelni, mint valami műszaki cuccot.

2016. máj. 15. 15:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az utolsó hozzászólást.
2016. máj. 15. 15:36
 18/19 A kérdező kommentje:

Egy kompromisszumképtelen emberről van szó, aki semmi t (!!!) nem engedett az elképzeléseiből.:(

Én meg kiléptem.:) Ez volt az ok...

2016. máj. 15. 15:42
 19/19 Mivanveletek? ***** válasza:
A kérdésekben ott volt a válasz is kedves kérdező...Igen hagyd a fenébe!! Egy ember életében nincs szükség "ex" barátokra..Én úgy gondolom,hogy ez inkább a szakítás előtti állapot látszólagos fenntartására szolgál..Ami az egyiknek teher,a màsiknak fájdalom! Nincs rá szükség..
2016. jún. 4. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!