Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Tavaly szeptemberben szakítottam az exemmel, de a mai napig együtt élünk a gyerek miatt. Elég nehéz így továbblépni meg megemészteni ami történt, felnőtt módon a gyerek jólétére koncentrálni, nem egymás marcangolására.
Nagyon ritkán beszélünk még arról, ami kettőnk között történt, tegnap épp egy ilyen különleges nap volt és amit mondott az ledöbbentett.
Ő úgy kezeli ezt az egészet, hogy a szemembe mondja, hogy ráerőltettem magam, minden ami köztünk volt valójában nem is létezett, csak én találtam ki és hazudok magamnak, ő csak az események ártatlan elszenvedője volt. Azt is mondta már, hogy a gyerek olyan, mintha felcsinált volna véletlen valakit egy házibuliban és még sorolhatnám. Átírta a múltat és engem néz hülyének, hogy én hallucinálok... de szerintetek miért csinálja ezt? Így egyszerűbb, vagy mi?
Valahogy fel kell dolgoznia, h elqrta az életét. Bevallani, hogy ő rontotta el, vagy legalábbis intenzív szerepe volt benne...nos, az némi önismeretet igényel, és felelősségteljes gondolkodást. Exedben ez valószínűleg nincs meg. Igen, egyszerűbb igy, h a másik a hibás.
26/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!