Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után szakítás. Hogyan dolgoztam ezt fel? 20éves lány
Túl fogod élni, ennél több is veszett Mohácsnál.
24/F
Hát valahogy nagyon sok harag van bennem. Ès azért 4 év után nyilván nem lépek túl rajta 2 napalatt.
Most kezdem csak felfogni igazán, hogy már nincs mi...ès nem is lesz. Ès ahogy bíztam benne...nem hiszem, hogy valaha fogok még bízni valakiben...
Engem ot ev utan a volegenyem kidobott. Ugy fogod tulelni ahogy en. Nehezen. Beszelgess masokkal. Tereld el a gondolataid. Nekem se konnyu. En igazan megertelek.
26N
Gondolom az első barátod. 4év alatt kialakult a ragaszkodás és a MI-hez ragaszkodsz, az állapothoz. Beleszoktál a kapcsolatba, mert könnyű amúgy. De egyedül is fel kell találnod magad, keress hobbit, barátkozz, járj el programokra, tanulj, csinálj olyat amire nem volt időd vagy lehetőséged az elmúlt 4 évben. Idő mire kialakul a saját rendszered, de barátnőkre, családra tudsz támaszkodni. Adj időt magadnak, hogy kisírd magad és elengedd!
20 vagy,előtted még az élet és sokkal rosszabb dolgok is vannak.
Én is azt hittem sose fogok újra bízni, de megismertem a párom pár évvel később és ő az akire úgy bíznám rá az életem, ahogy a szüleimre, testvéremre. Hidd el, a megfelelő emberben fogsz bízni, de ehhez te is kellesz, hogy ne az ex határozza meg az életed. Ő egy novella az életed könyvében, kiolvastad, lapozni kell, a következő történethez nincs köze!
Nálunk én szakítottam, az első pár napom így is pocsék volt, azóta meg próbálom magam lefoglalni.
Haverok, sport, hobby, és a munka is sokat segít, amég dolgozok, nem tudom a szakításon törni a fejem. Próbálom úgy felfogni, hogy több időm van, és így az eddig hanyagolt dolgokra is fog jutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!