Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 4 év után szakítás. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után szakítás. Hogyan dolgoztam ezt fel? 20éves lány

Figyelt kérdés

2016. máj. 2. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Túl fogod élni, ennél több is veszett Mohácsnál.

24/F

2016. máj. 2. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ha megcsalt akkor mi a probléma a feldolgozással? Én ha engem megcsaltak könnyen túljutottam rajta, mert nehogy már egy ilyen pecs után fájjon a kicsi szívem.
2016. máj. 2. 22:44
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát valahogy nagyon sok harag van bennem. Ès azért 4 év után nyilván nem lépek túl rajta 2 napalatt.

Most kezdem csak felfogni igazán, hogy már nincs mi...ès nem is lesz. Ès ahogy bíztam benne...nem hiszem, hogy valaha fogok még bízni valakiben...

2016. máj. 2. 22:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj bíznod hisz azt nem teheted majd meg egyszer, hogyha barátod lesz újra, hogy a hülye exed miatt őt hibáztasd. Én is nagyon sokáig így gondoltam de a párkeresésben van kockáztat és merni kell. A boldogságért is sajnos meg kell szenvedni. Van már egy pár tartós kapcsolat a hátam mögött és mindben más volt a hiba. Aki megcsal az gyenge jellem és tényleg hidd el az ilyenért nem kár! Inkább próbáld meg a pozitívat látni ebben a dologban: nem vesztegettél rá több időt és te ettől az egésztől csak erősebb leszel. Megtapasztaltad, fáj nagyon de neked semmit nem kell megbánnod. Gondolj arra, hogy minden okkal történik és ennek is megérted majd évek távlatából a tanító jellegét.
2016. máj. 2. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Rájössz hogy mekkora hülye voltál 16 évesen! Meg hogy ő is csak szédített egy kislányt, nem több. Te meg benyelted.
2016. máj. 3. 07:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Engem ot ev utan a volegenyem kidobott. Ugy fogod tulelni ahogy en. Nehezen. Beszelgess masokkal. Tereld el a gondolataid. Nekem se konnyu. En igazan megertelek.

26N

2016. máj. 3. 08:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Idővel, mint mindenki más. Még csak 20 éves vagy, no para.
2016. máj. 3. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az első barátod. 4év alatt kialakult a ragaszkodás és a MI-hez ragaszkodsz, az állapothoz. Beleszoktál a kapcsolatba, mert könnyű amúgy. De egyedül is fel kell találnod magad, keress hobbit, barátkozz, járj el programokra, tanulj, csinálj olyat amire nem volt időd vagy lehetőséged az elmúlt 4 évben. Idő mire kialakul a saját rendszered, de barátnőkre, családra tudsz támaszkodni. Adj időt magadnak, hogy kisírd magad és elengedd!

20 vagy,előtted még az élet és sokkal rosszabb dolgok is vannak.

Én is azt hittem sose fogok újra bízni, de megismertem a párom pár évvel később és ő az akire úgy bíznám rá az életem, ahogy a szüleimre, testvéremre. Hidd el, a megfelelő emberben fogsz bízni, de ehhez te is kellesz, hogy ne az ex határozza meg az életed. Ő egy novella az életed könyvében, kiolvastad, lapozni kell, a következő történethez nincs köze!

2016. máj. 3. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk én szakítottam, az első pár napom így is pocsék volt, azóta meg próbálom magam lefoglalni.

Haverok, sport, hobby, és a munka is sokat segít, amég dolgozok, nem tudom a szakításon törni a fejem. Próbálom úgy felfogni, hogy több időm van, és így az eddig hanyagolt dolgokra is fog jutni

2016. máj. 4. 20:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megértő kommenteket. Nagyon jól estek
2016. máj. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!