Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Hogyan lépjek túl?
Az exemmel 5 évet voltunk együtt. Nagyon sok vita volt, családjával sem jöttem ki, minden héten valami vita, bántott, fizikailag és lelkileg is. Január elején szakítottunk, de annyira megszoktam már, tudom, hogy nem vagyok belé szerelmes, mert pár hete találkoztunk (ki is használt, nem támogatott mikor apukám elhunyt most, hanem lelépett...) de mégis hiányzik, sírhatnékom van, vele akarok lenni.
Mit tegyek ez ellen? Olyan rossz arra gondolni, hogy mással lesz/van, hogy másnak mondja, hogy szeretlek, stb..
Félek a kapcsolatoktól, de közben egyedül sem bírok lenni.. Barátaimmal amint tudok, találkozom, de sajnos sokan messze laknak tőlem (tanulás miatt)
21F, 20L
#3:
Hidd el van tapasztalatom :-( (#2-es vagyok) ... és tök mindegy, hogy lány vagy -e :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!