Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 1-2 nap gondolkodási időt kért. Visszafogadjam utána ha azt mondja hogy próbáljuk meg megint?
Nincs tisztában az érzéseivel és kell neki egy kis idő hogy át tudja gondolni.
Hogy álljak hozzá ezek után? Van még esélyünk?
Nálam ez egyértelműen a kapcsolat végét jelenti.
Miért, ha most nincs tisztában, hogy mit érez, akkor 2 nap múlva már tudni fogja? Megvilágosodik, vagy mi? Agyalni meg úgy is lehet, ha nem tesz félre arra az időre.
Nyilván a döntés a Tied. Én biztos itt lezárnám a kapcsolatot, ha valaki szeret az nem gondolkodik azon, hogy velem szeretne-e lenni. Nálam itt elveszne a bizalom, de nem vagyunk egyformák.
Semmi baj nincs azzal, ha néha pár napot külön tölt egy pár, akár munka, akár barátok miatt, de az érzelmeiben legyen biztos.
Mi alapján akarsz dönteni? Néhány ember részrehajló véleménye alapján, akik SEMMIT sem tudnak a kapcsolatotokról? Nem jó ötlet.
Megbeszélitek, mi a probléma --> megoldjátok. Úgy állj hozzá, hogy mondjon konkrét dolgokat, fogalmazzon meg problémákat, amikkel lehet valamit kezdeni.
2 nap min változtat? Addig mi történik? Ez nem az alszok rá kategória, nem tv-t vesztek. Aki szeret, az szeret, vannak minden kapcsolatban rossz napok, de ha valaki gondolkodási időt kér ilyen miatt (nem megcsalás, hazugság stb derült ki, amit meg kell emészteni hogy meg tudjuk-e oldani ketten) akkor az halott ügy. Ha nem szeret, akkor később sem lesz az igazi. Hányszor lesz ilyen később?! Idegben tart téged, mert te semmit nem tudsz tenni, én a helyedben már pontot tennék.
Meginogott a bizalom, ő pedig elvan. Nálunk ez akkor jött elő amikor megismert valakit... Amíg nem tudta mi lesz ,addig akart engem ezzel etetni. Csak én előbb adtam ki az útját. Két szék között esett a földre, meg is érdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!