Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége örökre, soha ne keressem?
4 évig voltunk együtt( első szerelem mindenben első ) a volt barátnőmmel 1,5 éve lett vége.
Röviden: Elment egyetemre bulizás stb. szakított velem, 1,5 évig nem kevés időt,energiát és pénzt nem sajnálva próbáltam visszaszerezni közben persze sok-sok udvarlójával kellett "megküzdenem" sikeresen, aztán 1 év múlva mondta, hogy "jó próbáljuk meg" akkor nem tudom mi lett velem de a válaszom az volt, hogy nem ( finoman..) utána rájöttem, hogy ezt elb....tam. aztán most megtudtam, hogy van 1 fiúja... és nem akar velem semmilyen formában kommunikálni tiltás mindenhonnan( fb,viber,skype,teló) stb..pedig 1,5 évig mindent megtettem egy szavába került bármi és ugrottam neki...Közölte,hogy az új fiúval akar foglalkozni soha ne keressem, 4 majdnem 5 év ennyit ért...
Szerintetek mi a g.... csináljak ? Persze lehetne barátnőm de nekem ők nem kellenek, volt 1 lány akivel randiztam aztán a végén közölte, hogy " bocs nem akar semmit" kis ráadás : D
Mondták már neked, hogy ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel?
Felvilágosítalak, pl. több éves, legyen akár 10-20 éves házasságok is tönkre mehetnek és képzeld, mindegyik képes lezárni a múltját és újat kezdeni, és nem b..ssza el a drága idejét olyannal, amit te csinálsz!
Azt hiszed, hogy csak ez az egy lány létezik a Földön?
Ha működött volna, akkor nem lett volna vége a kapcsolatnak!! Fel tudod ezt fogni??? Vagy ahhoz elég kevés az agyi kapacitásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!