Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Szakítottunk 4 napja, én hülye létemre folyamatosan könyörögtem neki, aztán beláttam nincs értelme, meg be is vallotta hogy nem kellek neki. Lezártam! Aztán tegnap az egyik buliba tudta hogy ott leszek és lejött utánam folyamatosan engem bámult, állandóan utánam járkált,meglökött hogy észrevegye és úgy nézett rám mint aki még érez valamit... Mai nap úgy voltam vele hogy felhívom de ugyanez volt a válasza hogy nem szeretne már tőlem semmit sem,nem akar foglalkozni velem. Bele tudnák törődni, csak élőbe ezt fogja csinálni.
2016. ápr. 23. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért érdekel, hogy miért csinálja ezt? Azért csinálja, mert látja rajtad, hogy veszed a lapot és foglalkoztat a dolog, ahelyett, hogy levegőnek néznéd és lesz..rnád.

Ha tényleg lezártad volna, akkor nem érdekelne ez az egész téged!

2016. ápr. 23. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak azt akarta h szenvedj
2016. ápr. 23. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Élõben vágd pofon. Többet közeledbe sem megy
2016. ápr. 23. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2016. ápr. 23. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!