Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom elfelejteni!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

I Anica kérdése:

Nem tudom elfelejteni!? Kétségbe vagyok esve. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Volt egy, mondjuk úgy 4 éves kapcsolatom, voltak hónapos szünetek, vagy ő, vagy én dobtam...de valahogy mindig újra össze jöttünk. Nagyon sokat veszekedtünk, mindig úgy éreztem van neki más, és volt alapja nem csak beképzeltem.Pl:sose láthattam kinek írt fbn, elfordult. Meg ha ugyan az a szám hívta mindig kiment a házból, jó messzire.. Lassan hozzászoktam, hogy mindig én akartam a talit,hogy csináljunk valamit együtt.. De mindig csak az volt a válasz' nem érek rá' , ' fáradt vagyok '. Egyáltalán nem erőltetettem semmit.

Lényeg, hogy azért hagytam ott mert sose foglalkozott velem, a szülinapomat, névnapomat folyton elfelejtette..de ezt is elnéztem.

Utoljára fél éve beszéltem vele, én írtam neki mert aggódtam érte. De eldurvult akkor is a beszélgetés, én bőgtem, ő nevetett..szokásos.

Épp mikor néztem az facebookját rám írt egy srác, hogy látott xy helyen, elkérte a nevem és szeretne megismerni. Azóta úgymond 'belezúgtam' a srácba, tali 2 hét múlva és nem is gondoltam az exemre ez idő alatt.. De kb egy hónapja minden este vele álmodok..azóta megint napi rutinom nézni a facebookját.. Suliban is rosszul lettem, remegtem, gyomorgörcs..pánikba estem teljesen. Alig eszek, este inkább game, de nem akarok vele álmodni..így van, hogy egész este nem is alszom akár2-3napig. Sírógörcs is kerülget.

És ha elképzelem, hogy megölel egyből megnyugszok, de tudom, hogy már sose leszünk együtt. És tudom milyen, már nem tudnám úgy szeretni. De másik srácot sem akarom megbántani, vagy hülyíteni..elmondtam neki is őszintén mindent, ő elfogad így, aztán lesz valahogy..van, hogy sírás közben is viccelődök csak meg ne bántsam őt.

Köszönöm, hogy elolvastad :)

21/l

2016. ápr. 20. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Gratulálok...
2016. ápr. 20. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Napasztmek... nem ide akartam ezt írni :D
2016. ápr. 20. 21:18
 3/3 Eszter121 válasza:
Mi a kérdés?
2016. ápr. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!