Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan bírnám ezt az átverést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírnám ezt az átverést elfelejteni?

Figyelt kérdés

Barátom szakított velem másfél év után,aztán ígérgette hogy átgondolja a dolgokat mert még szeret,erre ő már talált egy útjába akadó csúnya és buta lányt akit behülyített teljesen és most nem tudom mi tévő legyek :( Annyira fáj hogy neki ennyit jelentett másfél év hogy túllép rajtam egy ilyen lánnyal,sőt nekem le is tagadta hogy lenne valakije mivel még engem szeret a lánynak meg előadta hogy engem már nem szeret..a volt barátom azt mondta megérti hogy rossz nekem de lépjek túl és ő támogatni fog de akárhányszor arra gondolok hogy őt csókolja meg hányingerem van nem eszek semmit tegnap többször hánytam..mit tegyek????segítsetek!!!

17/L

2015. dec. 23. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
24%

".a volt barátom azt mondta megérti hogy rossz nekem de lépjek túl és ő támogatni fog "

haha te meg visszamesz az exedhez, te se vagy kulonb

2015. dec. 23. 09:41
 2/7 A kérdező kommentje:
miért mennék vissza? támogatni fog BARÁTKÉNT..jézusom milyen emberek vannak
2015. dec. 23. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts meg vele Minden kapcsolatot és ne gondolj rà. Ha tovább fajul a dolog irány a pszcihologushoz.
2015. dec. 23. 09:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem melyik nő érdemli ezt hogy egyik hétről a másikra mint egy rongyot félredobják..
2015. dec. 23. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen átverést írsz?

- átgondolja,

- szakított,

- becsajozott,

- tagadott,

- féltékeny vagy.

Hol itt az átverés? Ez nagyon sokszor így működik, ne hisztizz, lépj túl rajta. Nem ez volt az első és az utolsó eset, hogy dobtak.

2015. dec. 23. 09:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Az az átverés hogy nekem ígérgeti hogy átgondolja januárig,közben meg kérdezgetem hogy van e más és azt mondja nincsen,aha..szóval hazudott nekem.
2015. dec. 23. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
És egy 17 éves kiscsaj írása mit keres a felnőtt kapcsolatok kategóriában? Ha még olvasni se tudsz, ne pasizz... istenem -.-'
2015. dec. 23. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!