Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért húzza az időt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért húzza az időt?

Figyelt kérdés

1 hete szakitotottunk egymással,20 évesek vagyunk.

Mebgeszéltük,hogy 1 hétig semmilyen formában nem kommunikálunk egymással ls meglátjuk,hogy milyen a másik nélkül..de én megszegtem,mert egyik közös ismerősünk írt,hogy az exem jól van és nem akarja velem folytatni.

Ezekután én felhivtam,hogy találkozzunk egymással másnap és akkor végleg váljanak el az útjaink..de ő mondta,hogy nem találkozik,mert gondolkozik és az egy dolog,hogy másoknak mit mond és mit érez belül..

Miért nem ment bele a találkozásba,szerintetek tényleg még gondolkozik,hogy mi legyen ?

üdv,egy elkeseredett lány

2016. ápr. 13. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Minek szakítottatok?

Ki szakított kivel?

Gyötrő érzés ez mindenkinek, főleg ha csúnyán váltatok szét.

2016. ápr. 13. 17:08
 2/9 A kérdező kommentje:
a sok veszekedés miatt szakítottunk..de szerintem minden kapcsolat érdemel egy esélyt
2016. ápr. 13. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen eseteknek sajnos rossz vége szokott lenni.

Elég az embernek magából kiindulnia, ha gondolkodsz azon több, mint egy hétig, hogy együtt akarsz-e maradni egy fiúval, akkor az valószínűleg nem. Bár az nem derült ki, hogy milyen régóta vagytok együtt.

A találkába jó volna, ha belemenne, mert az a legtisztább.

Ha nagyon tartózkodik ettől, akkor te is tartózkodj tőle. Hátha majd ha tartod a távolságot tud dönteni.

2016. ápr. 13. 17:12
 4/9 A kérdező kommentje:
találkozunk csütörtökön,mert az volt megbeszélve..
2016. ápr. 13. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Először gondolkodni szoktak, és őszintén megbeszélni a dolgokat. Ha sok a veszekedés, az nem jó Ómen. Egyikőtök lehet hogy nagyon makacs, esetleg mindkettőtök. Nincs meg az empátia és tolerancia egymás felé.
2016. ápr. 13. 17:18
 6/9 A kérdező kommentje:
de szerintetek lehetséges,hogy azt mondta,hogy meglróbálhatjuk újra ?
2016. ápr. 13. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk, mert nem ő vagyunk, és nem ismerjük. Ezt csak ő tudja hogy mit akar.
2016. ápr. 13. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Szakitas utan miert kell talalkozni? Ha szakitottatok akkor szakitottatok. Nem ertem ezeket a szunet dolgokat. Ertelmetlen.
2016. ápr. 13. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom a leendő férjed, hogy már nem leszel szűz amikor megismered.
2016. ápr. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!