Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért csinálja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja? Miért húzza az időt?

Figyelt kérdés

Röviden. Kölcsönösen szimpatizálunk egymással egy sráccal. Kapcsolata van, de úgy tűnik kifelé kacsingat. Meg is beszéltük, hogy letisztázzuk a dolgokat. Azaz ő mondta. Mégis azt tapasztalom, hogy húzza az időt, tolja és tolja ki a beszélgetést, mert most ez van, meg az van, meg bla bla... Tudom, hogy csak időhúzás ez. Ha akarna, tudna időt szakítani a dologra...rám...

Miért csinálja ezt? Miért húzza az időt?

Bár a minap talán megakarta, csak nem tudott elérni... Viszont akkor is zavaró, hogy már rég szó volt erről, mégsincs megvalósítva, csak meg a duma... A miniszter nem készül ennyit egy beszélgetésre.

Miért nem képes vajon elém állni? Igazából azt se tudom, hogy miről szeretne pontosan... De azt láto., hogy kegyetlenül húzza az időt, mert??? Minek???

2015. szept. 4. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:

A leírásodból úgy tűnik, hogy nagyon vágysz a srác után, mert különben nem várnál ennyit. Ugye?

A srác mennyire van oda Érted szerinted?

2015. szept. 4. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mégsem kacsintgat annyira kifelé abból a kapcsolatból, meggondolta magát.

Lépj tovább.

2015. szept. 4. 23:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem éppen. Nem én járok utánaz hanem fordítva. Csak ezt az időhúzást nem értem.
2015. szept. 5. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!