Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi az oka ennek a jelenségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka ennek a jelenségnek?

Figyelt kérdés
[link]
2016. ápr. 10. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem így működik.
2016. ápr. 10. 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a képsor egy baromság. Semmi realitása.
2016. ápr. 10. 11:45
 3/10 ~OnLány~ ***** válasza:
Azt sem mondom,hogy baromság,de azt sem,hogy minden ember így működik,mert van ez így fordítva is.De szerintem nem hiába találták ki ezt a képet.
2016. ápr. 10. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki csinált egy ilyen képet és ettől nagyon bölcsnek érezte magát... csak éppenséggel az egész egy nagy hülyeség.
2016. ápr. 10. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem valami nő találhatta ki. A legutóbbi kapcsolat után én bánkódtam a lány miatt, ő le sem szart 1 héttel a szakítás után sem pedig aztán nagyon szerettem és megadtam neki mindent amire vágyott.(itt nem az anyagiakra gondolok)
2016. ápr. 10. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pontosan így működik, én is ezt tapasztalom.
2016. ápr. 10. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát pontosan nem így működik.
2016. ápr. 10. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert a nők mikrotársadalma támogatást nyújt nekik. Egy elesett nőt vigasztalja a többi és a férfiak is a segítségére sietnek. Ha felejteni akar, megdugatni magát kb 20 perc smink és egy szűk ruha kérdése.

Ezzel szemben egy síró férfi látványa szánalmat kelt és neme együttérzést. A férfi megjelenítése kizárólag erőt, határozottságot és sebezhetetlenséget sugallhat. Az összeomlott férfi segítségére nem siet senki, sem nő, sem férfi és az állam sem szervez soha férfivédő egyleteket.

A férfiaknak magukban és egyedül kell lerendezni a fájdalmat, épp ezért jóval magasabb az öngyilkosságok aránya a férfiak közt, miközben a "kísérletek" száma a nőknél nagyobb(vö: segélykiáltás a figyelemért vs. kilátástalanság érzése)

2016. ápr. 10. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mindegy, hogy ki szakítja meg a kapcsolatot.

Ha a képen a pasi szakította meg, akkor érthető, hogy felszabadult,mert egy teher esett le a válláról. Aztán később kezd el gondolkozni, hogy vajon helyesen cselekedett,mikor nem jön össze a következő kapcsolata.

Az a fél, aki nem készült fel a szakításra jobban bepánikol, mert még nem tudta végiggondolni és feldolgozni a történteket. Viszont ha ezen túlteszi magát akkor sokkal kevésbé hibáztatja magát, mert nem az Ő döntése volt, és az áldozati szerepet könnyebb elviselni.

38F

2016. ápr. 10. 13:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem minden esetben mondható így ki, hogy a férfi/nő ennek megfelelően viselkedik - inkább az érzelmesebb, lelkisebb félre igaz ez, ez meg általában a női oldal, ezért az általánosítás.

Egyébként a dolog titka annyi, hogy a férfiak általában hamarabb cselekednek. Arra gondolok, hogyha nem jó a kapcsolat, akkor nem vakaróznak hónapokig, hogy hajj mi legyen, hanem szakítanak - aztán persze, később hiányozni fog majd a megszokott csaj, főleg, ha nem találnak mást, vagy jobbat.

A nők viszont, mivel alapból kombinálósak, ha érzik, hogy itt a dolog vége, még akkor is nagyon sokszor átgondolják, hogy de meg lehet-e menteni, ezért még megbocsátok, próbáljuk meg még egyszer, nem hiszem el, hogy tényleg vége... Tehát, mire egy nő eljut a szakításig, addigra gondolatban már régen elengedte a párját, hiszen addigra mindent megpróbált. Ezért tűnik úgy, hogy pillanatok alatt túl van a szakításon, mert ezek a gyászfolyamatok tulajdonképpen már a kapcsolat alatt lezajlottak.

(Hangsúlyozom még egyszer, ez durva általánosítás, nyilván, ahol egy emocionális férfi egy uralkodó típusú nővel találkozik, ott simán lehet fordítva is.)

2016. ápr. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!