Van ennek a jelenségnek valamilyen magyarázata?
A mai nap elvégeztem a ,,szívmágiát,,
Ellaposodott kapcsolatra alkalmaztam a következőt: ,,A délutáni órákban gyújts meg egy vörös színű gyertyát, majd a gyertya közepére köss szintén piros cérnával egy, a kedvesed nevét tartalmazó papírszívecskét, és égesd a gyertyát egészen a cérnáig. Tartsd egy kis szünetet, éjfélkor gyújtsd meg a gyertyát újra, és ezúttal égesd teljesen végig. Közben folyamatosan gondolj arra, hogy ugyanígy lángol majd érted a szíve annak, akinek a nevét a papírra írtad,,
Azt a jelenséget tapasztaltam, hogy a kanóc kettévált, majd egybeforrt.
Hogy is van ez? Ég a gyertya ég, el ne alugyék, aki lângot látni akar,...... .
Ez a mágia sz,rra se jó. Ink beszéljétek meg a dolgot.
Ez egy..... De nagy butaság.
Semmi jelentősége. Csak vigyázz, ha hatna, nehogy tényleg lángoljon a szíve! Azért csak óvatosan! :DDD
Szerintem is butaság, amit csináltál. Semmi nem fog történni.
Valóban néhány szó sokkal nagyobb hatással van a másikra, mint egy-egy varázslat. Ami persze, nem így néz ki, amit te csináltál. Az annál sokkalta bonyolultabb.
Igazából ez egy hiper egyszerű gyenge szerelmi kötés működnifog csak nem biztos hbogy eredménye is lessz a gyengesége miatt.
Amitleirtál semmi jelentőssége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!