Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a titka ennek a jelenségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titka ennek a jelenségnek?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, így nem tudok női aggyal gondolkodni, de valami nagyon érdekelne. Ha egy fiú vagy férfi egyszerű, hétköznapi fazon, akkor sok esetben sikertelen a lányoknál. Nem veszik komolyan, elhajtják, kiröhögik, esetleg csúnyán meg is alázzák.Magyarán esélye nincs náluk.

Míg ha ugyanez az illető egy szerencsés eset következtében ismert és sikeres lesz, ugyanez a lány vagy lányok, akik egyébként így ragálnának a közeledésére; rajonganak érte, vele álmodnak, akár rá gondolva masztiznak, pedig semmivel sem lett szebb, okosabb, jobb, mint amilyen normál emberként lenne.

Több példa is az eszembe jut, pl. Tabáni István, Veress Robi, alias M.C. DC., vagy akár a külföldiek közül Robert Pattinson (nem ismerem az előző életét, de valahogy úgy érzem, az előbbiek rá is igazak).

Szóval, hogy működik pontosan ez a folyamat?

2010. aug. 17. 19:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Robert Pattinsonra igaz, igen. Ha jól tudom, nyilatkozta, hogy mielőtt híres lett volna, nem is volt barátnője, meg minden csaj elküldte a fenébe. Szóval nagyon is igaz a jelenség, tényleg érdekes. Engem is érdekelne a dolog.
2010. aug. 17. 19:08
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akik a pénzre hajtanak...

De attól még vannak normális lányok...és azért ne a nőket hibáztasd, mert b@lfasz vagy és nem áll veled szóba senki...:D

Akibe én szerelmes vagyok egy egyszerű 22 éves srác...mégis...számomra maga az ISTEN:D...a lelke és a személyisége miatt...ahh meg a sötétaranyszín szeme és a cuki kis ívelt ajkai miatt...^^ meg még sorolhatnám:D

19L

2010. aug. 17. 19:10
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát kicsit tényleg furcsa robert pattinson egy ronda valami és a csajok örjöngenek érte de miért... bolond mai világ...
2010. aug. 17. 19:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a titka, hogy te csak ribancokat ismersz :)
2010. aug. 17. 19:18
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
pénz pénzzel
2010. aug. 17. 22:42
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Robert Pattinson azért tetszik "mindenkinek" mert Edward-ot alakította a Twilight-ban és ott még "helyes" is volt. Azért rajonganak érte több millióan, mert azt hiszik olyan mint Edward.

Amúgy szerintem, azért van ez a jelenség, mert hogy akkor eltudják mondani a csajok, hogy "Igen, ő pasim. HÍRES" Csak felszínes kapcsolat...

Én szeretem az egyszerű pasikat, csak szeressenek, figyeljenek rám és udvariasak legyenek :)

15 éves lány :)

2010. aug. 17. 22:51
 7/20 A kérdező kommentje:

19.10

Téged nem zavar, hogy magamról egy szót sem írtam?

Nem tudom, hogy mit lehet azon élvezni, hogy oltogatjátok itt a másikat? Lányként pedig pláne szégyellhetnéd magadat.

Egyébként képzeld el, van barátnőm ,aki nagyon szeret és ez kölcsönös! Nem a magam kedvéért írtam ezeket a sorokat, pusztán érdekelt ez a dolog.

2010. aug. 17. 23:52
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

"19:10" vagyok...

Ha annyira boldog párkapcsolatban élsz, akkor minek jössz ide és teszel fel olyan kérdést, amely arról szól, hogy nők ilyenek...a nők olyanok...

Inkább te szégellhetnéd magad, hogy nem tudod tisztelni a nőket...főleg miközben állítólag van barátnőd...

Ennyi, meg egy bambi...:D

2010. aug. 18. 15:07
 9/20 anonim ***** válasza:

Szörnyen egyszerű: van, aki csak a pénzre hajt, és megy a tömeg után.

Szerencsére akadnak azért kivételek (gondolom a barátnőd is ide tartozik :P), akiknek azért számít más is. :) Én sose néztem, hogy az adott hímegyednek mekkora népszerűsége, hányan szeretik. Sőt, perpill egy olyan srácba vagyok szerelmes, akit a nagy többség nem bír. De én odavagyok érte, elbűvölő a személyisége. *.* :D

2010. okt. 29. 19:20
 10/20 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 15 éves csajszival.

Nameg ott van Caramel is.Na most az a csaj vajon mit eszik szegény pogácsaképű nyomin...Hát a pénzt meg azt,hogy így Ő is híres lett.

Nameg azok a "mítoszok"amik arról terjengenek,hogy a "sztárok"már szinte nem is emberek és mindenben jobbak,minden jó amit csinálnak.Elferdült világban élünk:S

21/L

2010. okt. 29. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!