Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka ennek a jelenségnek?
Férfi vagyok, így nem tudok női aggyal gondolkodni, de valami nagyon érdekelne. Ha egy fiú vagy férfi egyszerű, hétköznapi fazon, akkor sok esetben sikertelen a lányoknál. Nem veszik komolyan, elhajtják, kiröhögik, esetleg csúnyán meg is alázzák.Magyarán esélye nincs náluk.
Míg ha ugyanez az illető egy szerencsés eset következtében ismert és sikeres lesz, ugyanez a lány vagy lányok, akik egyébként így ragálnának a közeledésére; rajonganak érte, vele álmodnak, akár rá gondolva masztiznak, pedig semmivel sem lett szebb, okosabb, jobb, mint amilyen normál emberként lenne.
Több példa is az eszembe jut, pl. Tabáni István, Veress Robi, alias M.C. DC., vagy akár a külföldiek közül Robert Pattinson (nem ismerem az előző életét, de valahogy úgy érzem, az előbbiek rá is igazak).
Szóval, hogy működik pontosan ez a folyamat?
Szerintem ez azzal is összeköthető hogy pl most mi Magyarországon élünk, és itt nem találunk senki hozzánk illőt de elutazunk külföldre ott meg rátalálunk az igazira, vagy a hamisra lényegtelen, de valakire.
Pont azért mert mindaddig rossz helyen keresgéltünk. Lehet hogy sokakkal így van. Hogy látja a tv-ben hol máshol láthatná mikor esélye nem volt még találkozni vele. És bele szeret. Csak ugye elérhetetlen és így megmarad a rajongás:]
Nem tudod érthetően leírni:D A lényeg hogy ha Patiszon is csak egy átlag ember lenne a megfelelő környezetben lehet anno nem utasították volna vissza. Mert jó közegben lett volna és a megfelelő ember felfigyelt volna rá :] (most ő csak egy példa)
Szerintem minden hírességnél így működik.. meg persze igen, van aki a pénzre hajt stb. Na befejeztem :]
15:07
Nem tudom felfogni mi baj van azzal, hogy nem ért valamit és itt rákérdez.
Ilyenek gondolatok nekem is szoktak megfordulni a fejemben csak nem tartom annyira fontosnak őket hogy beírjam ide.
Véleményem szerint ennek a Robert Pattinson-nak elég csúf kinézete van így fiú szemmel.
Akkor tisztázzuk.
Nyilván kedves kérdező csak azt nem vette figyelembe, hogy a Televízió egyben egy társkereső oldal is lehet, mivel vegyük például Tabánit.
Lehet hogy lakhelyén próbálkozott x (21) lánynál. (kevés sikerrel)
Tévébe kerülés = több néző y (3000000) lány
közülük 100 nak valószínűleg bejön.
a levont következtetés, hogy a TV-n keresztül nagyobb az esély arra hogy megtaláljuk az igazit.
wantab
Köszi! Ez a Nephelé mindenkibe beleköt. Nem tudom, hogy miért kellett magára vennie, amit írtam.
A többieknek: nektek is nagyon köszönöm! :)
Fura világban élünk, annyi szent. Nem tudom, miért viselkednek így a mai fiatalok, főleg a lányok - nem védem meg őket, bár magam is lány vagyok, méghozzá a fiatalabb fajtából -, de biztosan más, ha valaki már felkapott híresség, vagy csak már volt esélye megmutatni az énektudását/színészi képességeit a tévében.
Más egy randin ismeretlenül elküldeni a fenébe Tabáni Istvánt, mint utólag, hogy már mindenki tudja, mennyire jó énekes és mennyire érzelmes, rajongani érte. Teljesen más. Erre tudok gondolni, de én sem tudok a lánytársaim fejével gondolkodni, legyen szó erről a Robert gyerekről, vagy akárki másról.
Természetesen első találkozáskor a külsőt tartjuk fontosnak, mert akkor még más nemigen derül ki, de aztán előtérbe helyeződnek a belső értékek is, legalábbis szeretném azt hinni, hogy ezt mások is így gondolják. Az én barátom sem egy tipikus jóképű fickó, irtó sok hibája van, de mégis évek óta együtt élünk és éljük a hétköznapi fiatalok hétköznapi életét. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!