Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után, mit nem szabad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után, mit nem szabad?

Figyelt kérdés

Üdv!

Túl estem életem legelső igazi szakitásán.

Amikor összejöttünk, még nem volt senkinek facebookja..nem volt ilyen nyilvános mindenkinek az élete.

Az volna a kérdésem, hogy mit nem szabad tennem, ha nem akarom őt megalázni? Nem a Facebook a fő kérdés, hanem mondjuk a közös barátok, új kapcsolat stb...de tény, hogy a Facebook is megkerulhetetlen lett napjainkra.

2016. ápr. 9. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
pl. következő nap már valaki mással járni
2016. ápr. 9. 17:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Áhh nem is tudnék!

Jah és faszi vagyok:D

2016. ápr. 9. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell erről senkivel beszélgetni interneten meg pláne nem aztán annyi.

Keress valami közeli barátot aztán beszéld meg azzal ha nagyon muszáj amúgy meg hanyagold az egész témát. Ennyi kb.

2016. ápr. 9. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
ez komoly kérdés? ne teregess ki semmit se. illetve...ezt komolyan magyarázni kell? mi az ami számodra megalázó lenne vagy rosszul esne? na azokat ne.
2016. ápr. 9. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad szitkozodni, masokkal suemben rossz velemennyel beszelni rola. A hata mögött cselekedni, akarmi lenne is a vege. Face-re ne ird ki h te büdös rxbanc, tönkre tetted az eletemet. Ne posztolgass az idovanalara ketertelmü kepet/szöveget. Meg hasonlok . F .
2016. ápr. 10. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy egy icipicit elkanyarodok a kerdestol, de engedd meg, hogy leirjam a gondolatomat: szoval az "en idomben" nem igazan volt a haztartasokban internet. Plane ilyen jol ismert forumok, ahol tanacsot lehetett kerni. Volt par hozzam hasonloan tapasztalatlan baratom, akiktol ilyen jellegu kerdesekre ugyan kerhettem en is tanacsot, de tapasztalat hianyaban ok se nagyon tudtak segiteni. Csinaltam hat a dolgaimat ugy, ahogy jonak lattam, aztan a hibakbol tanultam. Ma mar egeszen mashogy kezelek egy szakitast, mert megtanultam, hogy mit szabad es mit nem. Szoval igazabol az lenne a legjobb, ha ugy csinalnad, ahogy akarod. Ha szidni akarod, ha fb-on latvanyosan elo akarod adni, hogy szakitottatok, akkor tedd azt. Aztan a tapasztalatok alapjan megtanulod nem csak es kizarolag azt, hogy MIT nem szabad, hanem azt is, hogy MIERT. Ha elso szakitas, akkor gondolom, nagyon fiatalok vagytok es a lany se volt meg sokszor dobva. Ha nagyon kedvesen es illedelmesen csinalod a szakitast, akkor azzal meg lehet, h azt ered el, h nem fogja veglegesnek tekinteni. Nem azt mondom, h legyel bunko es dozerold le a lelket, csak annyi, h nem kell ot a szeltol is ovni.
2016. ápr. 13. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!