Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért mondják, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy nem szabad sms-t küldeni, vagy irni annak a pasinak, aki szakitani próbál?

Figyelt kérdés

Miért tanácsolják, mindenütt, hogy ne keresd, ne írj neki, ne telefonálj!! Stb..?

De én nagyon várok valamilyen válaszra,

Én amit korábban irtam neki, az egy picit talán félreérthető volt, igy majd meg bolondulok, várom, hogy visszairjon. Ha nem ír, az is egy válasz,

Én most fontolgatom, hogy megkérem:

Irjon valamiiit .

Meddig várjak ezzel? Egy hét? Vagy annyit se?

#szakítás #pasit megkeresni
2013. okt. 29. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne akaszkodj rá. Most gondolkodik vagy gyógyul, a szituációtól függően.
2013. okt. 29. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy nem szabad. Egyszerűen csak arról, hogy ha van önbecsülésed akkor nem írsz. Azzal, ha írkálsz neki, csak megalázod, nevetségessé teszed magad és iszonyatosan kétségbeesettnek fogsz tünni a szemében. Amit írtál a végén, az az kérdeztél, hogy mennyit várj... Nos erre nincs konkrét szabály. A másik, ha nem ír vissza legalább 2 nap múlva, akkor az annyit jelent, hogy nem érdekled, nem foglalkozik veled többé és a vonat elment. Az én véleményem az, ha a pasi arra nem hajlandó, hogy visszaírjon legalább 2-3 nap alatt, akkor nem érdemli meg, hogy te is foglalkozz vele.
2013. okt. 29. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Ő maradt volna, én szakítottam mert nem bírtam idegekkel. Nálunk elmúltak az érzések és meggyőződésem volt, hogy soha nem fognak visszatérni ezért azt mondtam inkább felejtsük el egymást. Mint kiderült jól is tettem, hogy kidobtam mert már volt neki más.

Mi beszéltünk amúgy a neten. De nem kettőnkről (azt a témát kerülte-azt hiszem ez is sokat elárul) hanem minden más hétköznapi témáról. Találkozni meg majd akkor ha döntött. Máig nem értem miért akart velem maradni érzések nélkül de már nem is fontos.

Attól függ mit csinálj, hogy ő mit vár el most? Ha azt mondta ne keresd akkor ne keresd. Ha ennek ellenére keresed azzal magad alatt vágod a fát. A barátnőmet ezért ejtette a pasija. Nem volt képes megérteni, hogy IDŐ KELL,VÁRJON. Ha nem mondott ilyet, hogy ő most egyedül szeretne lenni a gondolataival akkor irogathatsz neki de ne legyél vádló sértő és hibáztató, hanem inkább pozitiv dolgokat irj, vicces hétköznapi témákat mi történt veled stb .. mint amit akkor is irnál ha minden oké lenne köztetek. Hátha ezzel megkönnyíted a döntését.

2013. okt. 29. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
SOSEM szabad éreztetni a másikkal, hogy ő fontosabb neked, mint fordítva! Akkor is, ha az ember "majd' megbolondul" egy válaszért. Ki kell tudni várni, amíg ő jelentkezik. Ha nem jelentkezik, akkor nem is ennél többet a kapcsolat...
2013. okt. 29. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség ez is.
2013. okt. 29. 09:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem mondta, hogy ne keressem, mivel mi még csak az elején tartunk, ő közeledik, tett lépéseket, de én már olyan szerelmes vagyok, mivel több hónapja tart. De nem lép. Ezért én irtam neki, hogy

talán megbántottam? És, hogy én már nem birom ezt.

Majd pedig az irtam, amit félreérthetett, hogy

a nagyvilágben rengeteg lány van aki csak őrá vár.

Na ezt nagy hülyeség volt irnom.

Erre most elkerült a társaságban. Helyrehozhatom?

Kérhetem, hogy válaszoljon?

2013. okt. 29. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Huha akkor félreértettem. Ti még nem jártatok? Ismerkedési fázis?

Mert akkor tényleg hanyagold, ha komolyan érdekelnéd le se tudnád vakarni magadról! Soha ne foglalkozz olyannal akinek könyörögni kell, hogy irjon. Az olyat nem érdekled, és minél inkább noszogatod annál inkább kerülni fog mert elege lesz belőled. De ha a pasid akkor azért többet megengedhetsz magadnak. Ne hagyd, hogy igy lerázzon. Én legalább ezer okot felhoztam neki, próbáltam kitalálni mitől járt sz*rul a kapcsolatunk. El is találtam végülis az egyik tippel, de nem mondta ám meg egy gyáva sz*r volt szóra sem érdemes. Azért is hagytam ott mert aki arra nem képes, hogy kommunikáljon...

2013. okt. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!