Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás utáni beigazolódott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni beigazolódott félelem?

Figyelt kérdés

Már közel 1 éve ért véget egy közel egy éves kapcsolatom, és azóta sem találtam senkit, ergo beigazolódott az a félelmem, mely szakításnál volt, hogy ugyan mikorra lesz következő… Elkeseredettségemben már arra is gondoltam, hogy felveszem az ex-szel a kapcsolatot, de csúnyán váltunk el, és jobban belegondolva nekünk már nincs dolgunk egymással. De azért felötlik bennem néha ez az ötlet… És olyan „sikertelenség” is lenne valahol szerintem, visszakullogni az exhez…

Interneten ismerkedem egyébként elsősorban, de néha már úgy vagyok vele, hogy hagyom az egészet… 25/F

Valami tanács...?

2016. ápr. 6. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk így ezzel egy páran. Sőt, nekem az ex abszolút no-go, mert egy ribi a lány. Arccal előre!
2016. ápr. 6. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ennyire párkapcsolatfüggő. Élj és majd jön a következő.
2016. ápr. 6. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1 éve nem találtál senkit? Az még semmi!
2016. ápr. 6. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismered az önbeteljesítő jóslat kifejezést?

Amíg azt mantrázod magadnak, hogy úgyse találok senkit, addig nem is fogsz. Mert bárkivel ismerkednél, sugározni fog rólad, hogy nem vagy túl az összetört önbecsüléseden.

Először magadon kell dolgoznod - ha egyedül boldog vagy, akkor jöhet az új csaj!

2016. ápr. 7. 10:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, ismerem.

Így igaz, először "magamban" kell rendet tenni.

Egyenlőre jegelem a célzott ismerkedést, és másra koncentrálok. Mert hát van mire, tanulás/munka.

....és majd megújulva térek vissza az ismerkedés...társkeresés világába.

"Uralod, ha elengeded.

Eléred ha nem kergeted.

Tied ha már nem akarod.

Megtalál ha nem kutatod."

2016. ápr. 8. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy barátnőm 12 éves kapcsolatból lépett ki 4 éve, és azóta sincs senkije. voltak randik (semmi intim, kávézós randi, stb) de még egy csókig sem jutott senkivel. úgy érzi, hogy az exéhez egyenlőre senki sem ér fel, és nem is erőlködik addig. a munkájára, életére, magára, barátaira, családjára koncentrál. pl. elkezdett kondizni, futni amit azelőtt került :) illetve lett egy kocsija is, ami szintén régi álma volt, de a közös lakásuk miatt nem tudta volta fizetni.

szóval nem is akkora gond az, ha nincs senkid. hiszen tudsz magadra koncentrálni, és akkor jössz rá, hogy bizony néha jó nem tartozni senkihez. :)

2016. ápr. 13. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Én valami baromi kapcsolatfüggő vagyok. Hónapokig húztam egy-egy rossz kapcsolatot. Aztán szakítás utan is húztam a lehetetlent a fiúkkal. Most ott tartok, hogy az összes exem jól elvan,csajozik, bulizik. Nekem még egy barátnőm sincs, akivel sétálhatnék. De ilyen az élet. A nagy magányban rájött, hogy milyen kapcsolatra vagyom. Már csak teljesülni kéne.
2016. máj. 4. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:
1 év az túró. Nekem 10 hónapos első kapcsolatom után 3 év szünet jött, aztán 1 év kapcsolat, majd ismét 3 év szünet... szóval kitartás. Amúgy tök fölösleges hajszolni. Én is azt tettem, azért nem jött össze. Legyél laza, élj a hobbidnak, aztán majd jön magától!
2016. szept. 21. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne keseredj el!Szakítás után én 4 évig voltam egyedül.A mai világban igen nehéz normális párt találni. :)
2016. szept. 21. 16:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen, beleestem már a hajszolós hibába, de valóban, élni kell,nyitottnak lenni, és mikor nem is számítunk rá... betoppan az a valaki :)

2016. szept. 21. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!