Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elsűlhet ez jól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsűlhet ez jól?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, szakítottunk..

Lassan 3honapja történt a dolog. Azóta regisztráltam egy ismerkedős oldalra, feltettem 1-2képet, viszont az arcom egyiken sem látszik. Persze nem azért, mert olyan ronda lennék, csak még kényelmetlennek találom ezt a netrs ismerkedést.A lényeg, hogy rátaláltam ott a volt páromra. Írtam neki...most beszélgetünk, elég sokat és mindíg ő keres. Nincs fogalma arról, hogy én vagyok. Mi lesz ebből? Kész tragédia? Én még mindíg nagyon szeretem, viszont ő a levelekben haragszik a " volt kedvesére"

2015. aug. 12. 06:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem fog jól elsülni. Azt fogja gondolni, hogy megaláztad és becsaptad. Az élet nem olyan, mint egy sorozat, ahol a két fél ebből a névtelen levelezésből majd rájön, hogy ők egymáshoz valók. Szerintem ha három hónap után még mindig haragszik, akkor nagyon megbánthattad. Lehet tudni az okot?
2015. aug. 12. 08:29
 2/16 anonim ***** válasza:

Olyat már olvastam, hogy házaspár két tagja jött össze...

Nem jó az az irány, szerintem se - félrevezeted, azt meg senki nem szereti.

2015. aug. 12. 09:12
 3/16 A kérdező kommentje:

Volt egy veszekedésünk, viszont utólag belátom, hogy én tévedtem.

Féltékeny voltam és nem hittem neki.

Elege lett

Pedig nagyon szeretett

Mindenkinek ezt mondta

2015. aug. 12. 09:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Értelek titeket és igazatok van, viszont most olyan mint régen
2015. aug. 12. 09:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Mit is tehetnék ebben a helyzetben? Probálok vele a régi kapcsolatáról beszélgetni, az az a milyénkről. Annyi dolgot megtud így az ember..
2015. aug. 12. 09:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem korrekt a helyzet. Te tudod, hogy ő ki, de ez fordítva nincs így. Hagyd abba ezt a "játékot", mert végképp elveszíted őt. Ez a szituáció számomra olyan, mintha valakit álmában kérdeznének ki, a tudta nélkül. Én nagyon haragudnék.
2015. aug. 12. 10:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak nagyon igaza van: olyan dolgokat is elmondhat így neked, amit nem tenne, ha tudná, ki vagy. Ne írásban közöld vele, hanem becsülettel állj elé, és mondd el, miért csináltad, és hogy rájöttél (azt nem kell mondani, hogy segítséggel), hogy nem fair, amit teszel. Azóta tisztábban látsz, és szeretnéd őt visszakapni, ha még lehet.
2015. aug. 12. 10:53
 8/16 A kérdező kommentje:

Tudom...igazatok van

Még jó, hogy itt kérdeztem. Nem is tudnék így a szemetekbe nézni

2015. aug. 12. 10:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat es a segítseget ebben
2015. aug. 12. 10:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Játékból, vagy párterápiából ez jó, de itt csak te tudod, hogy mi a játék.

Fordított felállásnál, te mit gondolnál - majd?

2015. aug. 12. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!