Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsűlhet ez jól?
Volt egy párom, szakítottunk..
Lassan 3honapja történt a dolog. Azóta regisztráltam egy ismerkedős oldalra, feltettem 1-2képet, viszont az arcom egyiken sem látszik. Persze nem azért, mert olyan ronda lennék, csak még kényelmetlennek találom ezt a netrs ismerkedést.A lényeg, hogy rátaláltam ott a volt páromra. Írtam neki...most beszélgetünk, elég sokat és mindíg ő keres. Nincs fogalma arról, hogy én vagyok. Mi lesz ebből? Kész tragédia? Én még mindíg nagyon szeretem, viszont ő a levelekben haragszik a " volt kedvesére"
Mérges lennék.
Volt egy olyan gondolatom, hogy kideritem a problemat es probalok tenni erte.
De valoszinu h kozben az ordog volt velem :(
Bar van amiben ez segitett. Peldaul rendbe tettem egy kapcsolatot. Azt nem is tudtam, h az apuka neheztelt rám. Megbeszeltuk es azt sikerult rendbe tennem
Nem sajnos
Ezzel az egesszel azt értem el, hogy a csalad és a barátokkal valo kapcsolatom rendbe tettem. Mindenki mondta, hogy milye kedves vagyok es, hogy kellemeset csalodtak bennem. Hat ezt ertem el...de milyen áron :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!