Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elsűlhet ez jól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsűlhet ez jól?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, szakítottunk..

Lassan 3honapja történt a dolog. Azóta regisztráltam egy ismerkedős oldalra, feltettem 1-2képet, viszont az arcom egyiken sem látszik. Persze nem azért, mert olyan ronda lennék, csak még kényelmetlennek találom ezt a netrs ismerkedést.A lényeg, hogy rátaláltam ott a volt páromra. Írtam neki...most beszélgetünk, elég sokat és mindíg ő keres. Nincs fogalma arról, hogy én vagyok. Mi lesz ebből? Kész tragédia? Én még mindíg nagyon szeretem, viszont ő a levelekben haragszik a " volt kedvesére"

2015. aug. 12. 06:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mérges lennék.

Volt egy olyan gondolatom, hogy kideritem a problemat es probalok tenni erte.

De valoszinu h kozben az ordog volt velem :(

Bar van amiben ez segitett. Peldaul rendbe tettem egy kapcsolatot. Azt nem is tudtam, h az apuka neheztelt rám. Megbeszeltuk es azt sikerult rendbe tennem

2015. aug. 12. 12:42
 12/16 A kérdező kommentje:
A barataival is beszeltem es elnezest kertem a viselkedesemert, hogy amit akkor tettem azert bocsanatot kerek. Mondtak h kedves vagyok es, h ez nagyon jolesik nekik.
2015. aug. 12. 12:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezekrol nem is tudtam, ha o ezt nem irta volna, hogy ezert neheztel a baratnore...az az rám.
2015. aug. 12. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor hapy end? :D
2015. aug. 12. 12:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem sajnos

Ezzel az egesszel azt értem el, hogy a csalad és a barátokkal valo kapcsolatom rendbe tettem. Mindenki mondta, hogy milye kedves vagyok es, hogy kellemeset csalodtak bennem. Hat ezt ertem el...de milyen áron :/

2015. aug. 12. 13:51
 16/16 Adam Blade Inferno válasza:
Egyértelműen nem fog jól elsülni. Már ha megtudja hogy te vagy.
2015. aug. 24. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!