Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen rossz tulajdonságai voltak az exeiteknek ami miatt végül zátonyra futott a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Nektek milyen rossz tulajdonságaitok vannak ami miatt szerintetek ti is felelősek vagyok?2016. márc. 30. 23:24
11/15 anonim válasza:
Tetszettek neki mások is és ezt meg is mutatta nekik
12/15 anonim válasza:
Egyet én nem szerettem igazán, ezért inkább szakítottam vele. Ő tudta ezt és szeretett, de reménykedett. Mindkettőnknek így volt a jó. A többi meg engem nem szeretett annyira, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagyok. Meg akartak változtatni, azaz nem is én kellettem nekik igazából.
13/15 anonim válasza:
Sajat magara gondolt csak, onzo volt, o a jovojebe nem tervezett bele, holott en igen. Szerintem ez egy komoly kapcsolatnal es tobbeves kapcsolatnal nagyon ciki.
A masik az atvert, hazudott.
A tobbi engem dobott, mert csak potlek voltam :)
Szep a szerelem :))))
14/15 anonim válasza:
Érzelem kontra logika. És sok helyen ez. Még az egyik fél mindenben a racionalitást keresni, a másik az érzelmeire hagyatkozik. Pl. féltékenykedés. Egyik fél szerintem semmi értelme, mert nincs köztük semmi, és ha azzal vagyok akivel vagyok azért van mert őt szeretem. Másik fél meg ha el is fogadja ezt, nem tud mit tenni, mert fáj neki és akkoris az érzelem vezérli. Stb...
15/15 Szergej55 válasza:
Nagyon önértékelési zavaros volt, kevés ideig voltunk együtt, de egyébként nagyon kedveltem. A baj az volt, hogy érzelmileg már a legelejétől zsarolt tudtán kívül is, ami nekem csak a végén tűnt fel, és egyre gyakrabban féltékenykedett olyanokra, akikre semmi oka nem lett volna (pl. volt osztálytársnő, akivel a vonaton hazafelé beszéltem és a baráti társaságom), de amíg a saját önbizalmát nem teszi helyre, sajnos ez nem fog változni nála szerintem. Kezdetben én is önző voltam olyan szempontból, hogy nem hallgattam meg, gyakran témát váltottam. Nem arról volt szó, hogy nem érdekelt volna, csak meg kellett tanulnom beszélgetni. Rajta is voltam az ügyön, szerintem értem is el haladást, de sajnos ennél nagyobb gondok ütötték fel a fejüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!