Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott az, akit a világon mindennél jobban szeretek. Mit tehetnék?
2 éve voltunk együtt a barátnőmmel... Úgy megszerettem, mint még senkit. Egyszerűen nekem csak ő kell, senki más. Mindennél jobban szeretem. Elhagyott... Ötletem sincs, hogy mit kezdhetnék most. Másra egyszerűen még ránézni sem tudok, és hozzá érni sem tudnék, mert nekem csak Ő kell, tényleg mindennél jobban szeretem!
Mindig is elítéltem az öngyilkosokat és megvolt róluk a kőkemény véleményem... Ez azért vicces, mert egyre többet gondolok erre, hogy tényleg meg kéne tennem, mert számomra itt véget ért az élet...
Fogalmam sincs, hogy mit tehetnék, úgy érzem most annyira a földön vagyok, hogy innen felállni nem fogok tudni. Nem vagyok már kisgyerek, elmúltam már pár évvel 18, szóval ez nem olyan "első szerelem, majd elmúlik" dolog. Igazából azt sem tudom, hogy miért írtam ide... Hátha mond valaki valami okosat. Tényleg legszívesebben megdöglenék aztán szevassz...
Kedves #19!
Tudod mi az erő? Az ha valaki még férfiként is így tud szeretni. Na az az erő!
Rengeteg számomra hasznos kommentet kaptam, amit nagyon szépen köszönök mindenkinek. Egy aprócska kis erőt azért adnak az ilyen bíztató szavak az embernek. Rohadt nehéz ez a helyzet...én igazából már semmi jóra nem számítok...
Utolsó kommentelő:
"Rengeteg anyag van a neten, lehet találni sokat ami segít"
Ezt kifejtenéd bővebben, hogy mire gondoltál? Esetleg linkelnél 1-et, 2-őt? Köszönöm.
Egyik haveromat pár éve segítettem át hasonlón. 4 éve voltak együtt a barátnőjével amikor szakított vele a lány. Ő is meg akart halni, úgy volt vele hogy egy pillanatnyi fájdalom... és minden rossz érzésnek vége. Én akkoriba elég keményen edzettem (figyeltem a kajára stb. minden ami ehhez kell) és neki is beszéltem róla, ezután pedig ő is rákapott. Egy idő után túltette magát rajta.. legalábbis úgy tűnt. Ma ott tart, hogy együtt van egy másik lánnyal akinek a régi a nyomba sem ér :)
Sokat beszélt nekem a régi kapcsolatáról mikor vége lett és igazából arra a következtetésre jutottam, hogyaz a lány eléggé gonosz volt vele..
Biztos, hogy nálatok minden tök jó volt? Őszintén gondold végig, tényleg annyira szeretett téged?
Na és igen ami a lényeg, hogy miért lett vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!