Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott az, akit a világon mindennél jobban szeretek. Mit tehetnék?
2 éve voltunk együtt a barátnőmmel... Úgy megszerettem, mint még senkit. Egyszerűen nekem csak ő kell, senki más. Mindennél jobban szeretem. Elhagyott... Ötletem sincs, hogy mit kezdhetnék most. Másra egyszerűen még ránézni sem tudok, és hozzá érni sem tudnék, mert nekem csak Ő kell, tényleg mindennél jobban szeretem!
Mindig is elítéltem az öngyilkosokat és megvolt róluk a kőkemény véleményem... Ez azért vicces, mert egyre többet gondolok erre, hogy tényleg meg kéne tennem, mert számomra itt véget ért az élet...
Fogalmam sincs, hogy mit tehetnék, úgy érzem most annyira a földön vagyok, hogy innen felállni nem fogok tudni. Nem vagyok már kisgyerek, elmúltam már pár évvel 18, szóval ez nem olyan "első szerelem, majd elmúlik" dolog. Igazából azt sem tudom, hogy miért írtam ide... Hátha mond valaki valami okosat. Tényleg legszívesebben megdöglenék aztán szevassz...
Igen... Foglaljam el magam, erre már gondoltam. De hogy is tudnám elfoglalni magam és elterelni a gondolataimat, ha minden nap, minden éjszaka csak rá tudok gondolni? Sokszor jön rám a sírhatnék, és e miatt iszonyatosan szánalmasnak érzem magam. Épp annyi erőm szokott lenni jó esetben, hogy valahogy vissza folytsam a sírást. Igen, tudom, hogy leírhatatlanul szánalmas és gáz, névvel valószínűleg nem is írnék ide, és éppen ezért nem is fordulok semmilyen orvoshoz.
Éppen az a baj, hogy nem tudom, van-e erőm tovább élni. Sokszor úgy érzem, hogy nincs és bárcsak lenne egy kikapcs gomb... Jelenleg is úgy érzem, hogy nincs...
Meg tudom érteni, hogy mit érzel, ami egyébként teljesen természetes. Nem beteg vagy. Miért lennél az? Betegségnek számít, ha valakit tiszta szívünkből szeretünk? Egy dolog maradt hátra: előre. A reményt felesleges hajszolni. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha te ilyen őszintén tudsz szeretni, nem egy olyat fogsz találni mint Ő, hanem még jobbat! Furcsa, de azt kívánom, hogy én is ugyanilyen helyzetben legyek. Legalább tudnám, hogy tudok igazán szeretni, és ez erőt adna a holnapi naphoz. Adjon neked is!
20/F
Ha a mai napig bármit megtennél érte, és bárkit feladnál azért a valakiért, akkor mégis hogyan tudod keresni azt,aki "nála jobb"? Énis valahogy így érzek, ezért kérdezem...
Azt érzem, hogy másra nem az, hogy rá sem tudnék nézni, de hozzá sem tudnék érni. Egyszerűen mert azt a valakit szeretem aki elhagyott, és nem tudok senki mást elképzelni a helyére. Mert egyszerűen nekem nem más kell, hanem Ő..
Az élet egy nagy szar. Valakit megszeretsz, és azt a valakit mindennél jobban szereted, és pont azt a valakit veszi el tőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!